• Muhabbet
  • 0850 ile başlayan numaralar gece arar mı

Kızlar eşimi gece 11 de biri aradı 0850li numaralar dedi pek inanmadım gece aramıyorlsr benim bildiğim. Bir bilginiz var mı

bana da gece hiç denk gelmedi ama başka bir haltlar karıştırsa da yine de 0850li no aramaz ki yani. belki denk gelmiştir size spam araması olmuştur

he pardon o demis 0850li diye ben arayan cidden 0850li sandım. beni hiç aramadılar gece özetle

kelebekleriseverim ay evet beni de gece hiç aramadılar. Hemde 2 kez telefonu çaldı 2sinde de meşgule alıp 850 dedi

Askokuskom beni de mesela çok ararlar İnternet bağlayalım evinize diye. Ama asla gece aramadılar

sarikola bi şey dicem sen en iyisi olayı yutmuş gibi yap sakın şüphelendigini çaktırma yoksa her seyi yok eder. gizliden gizliden bak bakalım neler oluyor. böyle konuşmama bakıp da gaza gelme ama belki adam suçsuzdur yani, gözün açık olsun sadece

sarikola vardır bi sebebi hemen aldatmaya bağlamayın bi arkadasıyla tartısmıstır size anlatmak istememiş de olabilir

sarikola Yine de burda yazılanlarla kurt düşürme içine araştır öğren

Askokuskom yok canım aldatma aklıma gelmiyor ama başka bir şey var galiba işin içinde

sarikola ben engellemekten bıktım onlar aramaktan bıkmadı ama hic öyle gec saatte aramadılar en gec 21.30 aramıştır öyle 23 falan hic tlf calmadı okadar aramalarına ragmen. Bence hemen kotu dusunmede belki sinirini bozan biriyse sanada soyleyip moralini bozmak istememistir

sarikola bu aralar beni de internet için çok arıyorlar ama hiç gece aramadılar hatta 7den sonra aranmadım hiç

sarikola bir şey sipariş ettiyse getirden falan aranıyor ya 850lili numara

sarikola beni aramışlardı ben uyurken gece saat 2 iydi sanırım o an uykulu uykulu anlayamamıştım açtığımda internet vs diyordu sonrasında telefonu kapatıp uyumaya devam etmiştim sabah saat 9 da tekrar aramışlardı açmadım daha sonra aradan bi süre geçtikten sonra yine gecenin bi yarısı telefonum çaldı yine aynı numara açtım internet vs diyordu bazen aradıklarında normal müşteri hizmetleri konuşuyor bi keresinde böyle arayana denk geldim bağırdım çağırdım gecenin bi yarısı aramak nedir diye daha sonra birdaha aradıklarını görmedim ama çok sert konuşmuştum 😁ama sizin için Aynı şeyi söyleyemeyeceğim siz yine de eşinizi takip edin beni aradılar ama eşinizi bilemem 🤭

sarikola benide hep gündüz vakti ararlar ama eşimi üst üstte iki defa gece 2 civarı aradılar ilk aradığında uyuyorduk açmadı ikincide de sinirlendi açtı hemen aramayın diye bir ton laf saydırdı uyudu geri bir daha aramadilar o numaraların kaçta arayacağı belli olmuyor bence şüphe gerektirmez diye düşünüyorum yani ben hiç şüphelenmedim