Kızlar tatilden sonra çık aldım 4 kilo fazlam var ama veremiyorum yapıştı üstüme taktik varmı içtiğiniz çay falan varmı zayıflama çayı falan
Zayıflamam
firstleydii valla öyle ekstra Bi çay falan içmiyorum ama 64 den 58 e düştüm kendi taktiklerimle sabah 7 de uyanıp spor ve şu içiyorum sadece 10 gibi kahvaltı Bi parça ekmekle sonrasında ekmek ve tatlı kesinlikle yok bol hareket 4 yaşında oğlum var bu şekilde çaylar falan ise yarar mı bilemem azim etmek önemli verilebilir kilolar yeter ki iste
firstleydii hedefim 50 kilo bu arada hala devam ediyorum, sabah akşam spor yapıyorum
For x5 granül kahve ile bir ayda 6 kilo verdim
firstleydii cay kahve hikaye ya… onlar tek başına ise yaramıyor, yani sira yediklerine de dikkat ediyorlar. Tok tutuyormus çaylar, biraz da psikolojik tok hissettiklerini düşünüyorum. Aralıklı oruç yap derim, asla kilo veremeyen diyet yapamayan ben aralikli oruc ile veriyorum 👍🏼
safinazx nasıl mesela bir gününü anlatır mısın?
safinazx emzirirken onermiyorlar sanırım. Bilgin varmi bu konuda yawrum
Forx5 kahve ve detox kullandım ben de. Yediklerime fazla dikkat edemedim çünkü tok tutma gibi bir olayı yoktu bence. Ama yağdan verdim biraz. 3 4 kilo verdim. Yani 1 ay düzenli kullanirsan günde en az 3 litre su ile 4 kilo rahat verirsin ama sonra yersen tekrar alıyorsun
HurremSultan bilmiyorum ya emzirirken yapmayin bene 😞
safinazx zaten birtek meme emiyor oğlum solsun çay çorba ona ters yemez içmez hiç bana çekmemiş xsjxgkshxx artık 2 sene sonra zayiflarim inşallah 😄😄
dilaslan bu kahve iştah kapatıyo zaten yemek yiyemiyorsunuz
HurremSultan 6 aydan sonra kullananılabilir diye biliyorum
safinazx gerçekten deneyimlemiş biri olarak söylüyorum bu zamana kadar çok şey kullandım ilk defa bu kadar etkili bişey oldu sabah aç karnına süt ile karıştırıp içtim günde bir kez yemek yiyebildim ekmek makarna pilav yemedim ama kaçamaklarım oldu ve 1 ayda 6 kilo verdim hareket etmiyorum hep evdeyim hareketsiz olduğum halde 6 kilo verdim
karanirem adı neydi kiz
firstleydii 4 kilo çok zor bir kilo değil zayıflama çayı denen şeylere inanmayın lütfen başkasına iyi gelen bir ürün size iyi gelmeye bilir hangi doktorun zayıflama çayı tavsiye ettiğini gördünüz ben çok sağlıksız buluyorum 98 kilolara çıktığım dönemde bile kullanmadım bu çayları bilmediğin bir rahatsızlığın varsa çok büyük sonuçlara yol açabilir çaya vereceğin parayı diyetisyene ver 1 ay zaten 4 kiloyu rahat rahat verirsin
HurremSultan kuzum napcan adını bırak şöyle çaylara inanmayın sağlık bakanlığı onaylı bile değil çaylar tarım bakanlığı onaylı ve sağlığı kötü yönde de etkileyebilir
HurremSultan for x5 granül kahve
TombulHatun çay değil kahve yani bende işe yaradı yorumlarına baktım trendyoldan aldım kullanan herkes cok memnun kalmış bende denemek istedim bende memnun kaldım