karanirem Çay kahve aynı şey canm ben tavsiye etmediğim için arkadaşımı uyarmak istedim benim ömrüm kilo vermeye çalışmakla doktorlarla diyetisyenlerle geçti yanlış beslenmek bile benim bütün dengelerimi alt üst etti kaldıkı sağlık bakanlığı olmayan çay kahve vs. kullansam ne olurdu kim bilir, sana zararı dokunmamış ne mutlu başkasına dokunmayacağı anlamına gelmiyor, ben sadece bana yanlış gelen bir konuda arkadaşımı uyardım herkes istediğini yapmakta kullanmakta tabiki özgür eleştirmek haddime değil, kendim çektiğim için bir uyarı sadece :)

Afrodit evet ben bu kadar çabalayan bir insan olarak kullanmadm he bazen cazip gelip düşünmedim değil sonra dedim tombul yapma daha kötü olabilir doktor da bana madem bu kadar kolay biz neden seninle uğraşalım çayı al iç deriz biz sağlıkla kilo verip değerlerini normale döndürmeye çalışıyoruz diyor dedim hocam çok mantıklı :) evet çok zor insan bazen bir kolay yolu yok mu diye düşünüyor ama sağlığından da olmamak lazım ben kendimi aç bırakarak bunu yapmaya çalıştm şimdi insülin direncim çıktı doktor doktor onu düzeltmeye çalışıyorum . çay içip aç kalmak çözüm değil malesef aç kalmak çözüm değil açıkcası. öf çok dertliyim ne kadar konuşmuşum 😄😄😄

TombulHatun kesinlikle öyle çayla olacak iş değil insanlar inanıyorlar ama o kadar kişiye zarar verdi ki öyle olsa hepimiz çay içelim hop incecik olalım ama öyle bir dünya yok

Afrodit vallahi ya içsek erisek içsek erisek mis istediğimiz kiloya gelince bıraksak hayat bayram olsa ahahahah 😄😄😄 doktor doktor gezmezdim öf hayalleer hayatlar yaşıyorum 😄

firstleydii valla cay may bilmem de patates diyeti diye bi sey var, bi yerlerde dusup bayilmam patateste severim derseniz 3 4 gun yapabilirsiniz 5 kiloya yakin gidiyo yakin zamanda bende tekrar yapicam asiri bi kilo almadim ama vermem lazim yine

8 gün sonra

firstleydii nişastayla diyet mi olur ya. Benim kilo verme şeklim nettir. Sabah bir bardak su ile başlarım güne üstüne sade kahve(nescafe gibi işlenmiş olmayacak) hamur işinden uzak bir yemek. Porsiyon küçülterek çorba salata menüleri. Haftada 1 2 etli yemek ya da haşlanmış tavuk. Olmadı tavuk çorbası salata. Ya da salata içinde tavuk ya da ton balığı gibi gibi şeyler. Ama egzersiz olmadan gitmiyor. Sabah yürüyüşleri akşam yemekten sonra yürüyüşler zamanı olanlar için fitness salonu ya da ben evde yaparım diyenler için yoga ya da plates. Kilo verirken vücudumuz da şekillensin toparlansın dimi ama

safinazx 82 85 arası canm şuan doktor kontrolünde tekrar diyete başladm insüliniö için ilaç eşliğinde bakalım bir ayda ne olacak

11 gün sonra

firstleydii Yorumunuzu yeni gordum k.bakmayin. Ve hayir kilo almiyosunuz, internete yazip arastirirsaniz gorebilirsiniz. Sadece patates uzerine olan bi diyet. Şok diyet olarak geciyor zaten, bi saglik sorununuz yoksa yapabilirsiniz. Hani nisastayla diyet mi olur diyenler icinde soyluyorum evet oluyor