TombulHatun Deleted_12 ay yavrum yazık ya özlüyor işte merhametsiz kadın bebeye kıyılır mı ya onunla ne derdin var
Deleted_12 TombulHatun vallaha çocuğuma yazık sırf bak dün kapısına gittim ya çocuğum eve gitmek için agladı kaynanamın evine gitmek için cocugu ağlaya ağlaya götürdüm eve
TombulHatun Deleted_12 ay sen çocuğun için onun istememsini umursamadan ayağına kadar gidiyorsun ama tenezzül edip açmıyor asla göstermezdim ona tı-orununu asla hak etmeyen bir kadın
Deleted_12 TombulHatun göstermek istemiyorum ama aynı yerdeyiz bide kocamla aramı bozmak istemiyorum yoksa ben yapacağımı iyi bilirdim çocuğum fazla bile onlara
HurremSultan Deleted_12 senin gotunu yesin. Bana 10 da birini yapsa birdaha ne benim ne çocuğumun ne kocamın yüzünü göremez.
Deleted_12 HurremSultan neyseki dibinden taşınıp uzağa gittim vallaha bıktım artık en sonunda açıcam ağzımı yumucam gözümü pat pat söylücem herşeyi
etoile Deleted_12 kız kadın sana bir şey yapmamış ki telefonunu açmamış . Sen ısrarla evine gitmişsin😂😂😂 belki o da ohhh be taşındılar diye seviniyordur. Rahat birakmiyorsun kadını sevinsin
etoile belladonna kız ne Sabri kadın görmek istemiyor ısrarla arıyor gidiyor 😂😂😂 bence kaynanası daha sabırlı 😂
belladonna etoile ama bak nasıl ısrarlı, kararlı ve sabırlı 😁 bana cevap vermeyecek bir daha asla aramam mesaj da atmam kapısına da gitmem
Deleted_12 etoile evet der cnki ben bu zamana kadar ne alsam hep siz salaksınız borç içinde yüzerken eve eşya alıyorsunuz diyor ee napayım 8 sene borç bitane kadar bişey almiyim mi
Afrodit etoile çok pis benim kaynanam kocamla aramı bozuyor yalan konuşuyor iki yüzlü sinsi o yüzden sevmiyorum evlat olmaya çalıştım ama anlamıyor asla şimdi işim olmaz