HurremSultan Enerciii ahahaha hemde ne naz😂😂 cilve de cilve😂😂😋🔥😁😁 bazen öyle bazen böyle kiz hep naz niyaz olmaz arada çekiyorum kendimi geri arada tam gaz kontrol bende😁😁❤
Enerciii HurremSultan sen biliyorsun zaten bu işi canım belli az çok valla nazlı kadınlara bayılırım hele ki o nazı çeken bir eşi varsaaa naz yapmak tam yerinde yoksa sıkıntı olur 😂
Sahra5 Enerciii isteksizlik tavan yapmış durumda sebebi bilinmemekte ama eşimde öyle ölmaya doğru gidiyor ben seks bile düşünmek istemiyorum 🙄
HurremSultan TombulHatun ayy evet adam hataya gitti tüylerini bile alma onu bile özledim diyor kudurdu 2 haftada😂😂😂🤪
HurremSultan blackhoney arada bize de oluyor yeter diyorum oram açıyor artık 😂😂 sonra kaçıyorum biryerlere yada yatağa gitmiyorum yada çocukları öğlen uykusuna yatirmiyorum😂😂😂
blackhoney HurremSultan bende normalde öyle olurum. Acır artık istemem. Ama bir haftadır bana da ne olduysa manyak haraket uyduruyorum adama. Ne yapıyo içeceğime ilaç mı atıyo acaba 🤔🤣🤣
HurremSultan blackhoney ahahahha kiz olabilir burds kadınlar gizli gizli veriyor adamlara belki onlar da bize veriyordur😂🤪
blackhoney HurremSultan neyse bi hoşuma gitmedi değil. 😂 ne veriyorsa veriyor ben sesimi çıkarmiyim en iyisi 🤣
sadmom Enerciii ite kaka bacım.. buradan öğrendiklerimi uygulayınca 5 dk sürüyor ikinci istiyorum yoruldum diyor neyse ki regl oldum
blackhoney sadmom yok yavrum valla verdiğimiz bişey yok büyü hiç yok Allah korusun korkarım 🤣 içinden gelmiş adamcağızın 😂
belladonna Enerciii o enerji nerden nasıl geliyor bende bilmiyorum ama enerjide benim son günlerim işe başlayacağım eşim düşünsün 😁 ikimizde Aslan burcuyuz jkjkjkjj
Enerciii belladonna aslan mı içinizde var demekki aslan burcunu bilmiyorum oda öuhtemelen isteklidir cinsellige ordan geliyordur😂
Askkadini Enerciii bizde ortadayiz esimin mac sevdasin karismiyim diye haftasonu bana karisma hafta ici hergun yaparim dedi hahah ama 3. Gunde adet oldum bitince gorucez ilerleme devam ediyomu gucelleme olmusmu diye 😅
Enerciii Etipetito hıı sen o anlamda şu aralar durgunsun tamam ozaman ara vermek lazım tabi ara da özlemek lazım😂