Merhaba hanımlar nasılsınız gününüz güzel geçiyordur umarım bi iç dökmek fikir almak istedim son zamanlarda sevgilimin üzerimden ilgiyi çektiğini hissediyorum sürekli aramak konuşmak isterdi artık istemiyor aksine ben diyordum konuşalım edelim diye, arkadaşlarıyla çok sık dışarı çıkar oldu geçenlerde bi konuda tartıştık çok yakın bi arkadaşı, arkadaşı hakkında kötü bişi söylemedim dedim ki ondan beklenilecek bi hareket. Buna çok kızdı sanane de işte onun içini bilmiyosun etmiyosunda tamam dedim özür dilerim arkadaşının konusunu açan oydu, sanane diyince konuyu sen açtın bende kendimce bi yorumda bulundum dedim. Neyse işte bir aydır falan bi düzenimiz yok gün içinde çok az yazıyor mesajlarıma çok geç dönüyor kısa kısa cevaplar veriyor, tartışmaların üzerini örtüyor çözmekten kaçınıyor en sonunda patladım ne sustuğumu anlıyosun ne konuştuğumu dedim yazmadım hiç ben yazmayınca o da yazmadı iki gündür hiç konuşmuyoruz bu sabah bi günaydın yazmış sadece (soğuk davranmıyorum bi süredir bi araya gelemedik her seferinde özlediğimi bi an önce bi araya gelmek istediğimi söylüyorum konuşmaya çalışıyorum sorunlarımızı çözmek için üzerine düşüyorum) niye böyle yapmaya başladı önceden böyle değildi şimdiyse iki gündür yazmıyor bile ne istiyor anlamış değilim konuşmaya da çalıştım ama bi fayda göremedim işte