bogurtlenliturta TombulHatun çok teşekkür ederim canım yani gönül isterdi ki hep yazayım ama cok koşuşturmalı döneme giriyorum 1 hafta sonra düğünler şehirler arası seyahatler falan yani o döneme girmeden final yapayım dedim 🥲
bogurtlenliturta Okyanusunkalbi beğenmene çok sevindim canım 💕 bende misafirliğe gittiğimde acaba burası temiz midir diyorum hahahaha 😂
bogurtlenliturta bitterdelisi24 çok teşekkür ediyorum canım, uzun süre yazmayınca hevesle yazmışım demekki 🙈❤️😂
bitterdelisi24 bogurtlenliturta evet gerçekten o hevesle yazmanı hissettim 👏okuyucuya deger veriyorsun :)
aykirikadin çok heyecanlıydı hiç bitmesin bölüm istedim inşallah metede diğer sevgilisi gibi kıza yanlış yapmaz 🥺 ellerine sağlık canım hikâyenin devamını dört gözle bekliyorum 🥰 Kaza kurşuna gidecek kesin
etoile zehirlisarmasik kız sen kimsin 🤔 yeni gördüm bu nickname ama sanki yeni değilsin. Yasizmalari da birini andırıyor bana böyle esmf ___ gibi biri vardı sen o musun bu diğer hesabın mi
zehirlisarmasik etoile evet canım adım esmf idi post açtım değişmesi için değiştirdiler,adımı kullanmak istemedim de,ilk başta bilmiyordum bu kadar gizli şeyler döndüğünü yoksa adımı kullanmazdim😁😂😂😂ay ilk fark eden sen oldun yalnız 😻😍😘😘öpüyorum seni
etoile zehirlisarmasik esmf nasıl bir isim kız 😂😂 bende saniyirdum ki kocanın senin cocuklarinin baş harfi ne kadar romantigim 😂😂😂
etoile zehirlisarmasik çok iyi bir gözlemciyim @bitterdelisi24 beni asistanı yapacaktı sırf bu yüzden 😂😂😂😂
melebek bogurtlenliturta Tatildeyim, ancak okudum. Ellerine sağlık 🥰 Keşke son bölümü okumasaydım 🤤🤤🤤😅