Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, şimdi babam bir kedi videosu atmış bana ister misiniz diye arkadaşının fazla kedisi olduğu için bakamıyormuş sahiplendirmek istiyor kızım çok seviyor hayvanları ama bende eşimde çalışıyoruz gündüz evde kimse yok bu cins kedi ye bakabilir miyim korkuyorum , tüy dökmesi nasıl zorlanır mıyım eşim çok hevesli hep istedi ama ben bakamam diye korktuğm için istemedim bana akıl verin ya

Ask_hosmus ya sağol kuzum benim eşimde kızım da hayvan hastası çok kuş besledik balkonda kümsimiz bile vardı kuş eşim hep kedi istedi kızımız içinde iyi olur dedi ama onunda aynı çocuk gibi sorumlulukları var ben ya bakamazsak da sahiplendirmek zorunda kalırsak üzülürüm diye korkuyorum açıksası, ben çalışıyorum daha çocuğuma tam anlamıyla yetemediğimi düşünüyorum kedi korkutuyor beni

TombulHatun aslında haklısın bı yandan çocuk gibi bakım isteyen bir hayvan kedi, yaa aslında kızına kim bakıyor ? Yani kızın gündüz evde duruyorsa alabilirsin kediyi hem kızının da canı sıkılmaz kediyle haşır neşir olur , ben hayvanla büyüyen çocukların karakterinin daha iyi olduğunu daha güzel oturttuğunu düşünüyorum ama bunu bence akşam eşinle etraflıca konuşarak karar verebilirsiniz o da sana fikrini söylerse aklında iyi bişeyler oturur diye düşünüyorum

Ask_hosmus kayınvalidem bakıyor kızıma ama kendi evinde bakıyor kediyi ona bırakamam kaynım kedi almak istediğinde aldırmadı :) buraya yazdığımdan beri eşim 5 kere aradı beni babamla konuşmuş babamın arkadaşıyla konuşmuş kedi için en son biriyle daha konuşup sahipleneceğiz sanırım :) Ben sadece sevmekten sorumluyum dedim kumunu tüyünü temizlemem dedim birde tüyünü temizlemek için şarjlı süpürge şart dedim 😂😂😂

TombulHatun o zaman kesin sahiplen de en azından şarjlı süpürgeyi kap kocadan 😂 çok güzel bir şart kosmuşmuşsun helal olsun😂😂

Deleted_12 sende yangına körükle gel korkutmasana iyice 😂😂 eşime dedim tül perde yırtar bu cins sakin diyor inşallah öyledir 😂

Ask_hosmus bu işler böyle napayım zaten robot süpürgem de bozuldu serviste dedim vallahi olmaz nasıl temizleyeceğiz eşim hayvan için her şartı kabul eder ya kendi elleriyle koca kümes yapmış adam 😂😂

TombulHatun tamam tamam 😂😂 kedi bakımı zor ya vallaha bide kücük çocuğun var onun tüyü bakımı derken maf oluyor insan

TombulHatun alırsan da evde kimse olmadığı zaman balkona veya başka yere koyucan camları kapatıp yemeğini suyunu verip kapısını kapatıp gelene kadar orda durcak

Deleted_12 yoksa diğer türlü zarar verir eşyalara dalgasına demiyorum tırmalıyorlar cünkü her yeri

TombulHatun Ben evde hayvan hiç sevmem hayvanları dısarda severim evde tahammülüm olcağını sanmıyorum🙄Birde sen calışan bi kadınsın evde siz gelene kadar o kedicik yanlız başına kalabilecekmi birde o var?Yani bilmiyorum kankim ama ben olsam ka ul etmezdim he evde dursaydın çalışmasaydın eşinin kızın hatrına hevesine kabul et derdim ama calısınca bilememdim🤔Buarada süpürgeyide dayson 15 aldır kız hazır onay almışken😋

TombulHatun besleyen çok arkadaşım var ama çok da sorun anlatıyorlar besleyene saygım sonsuz ama ben yapamazdım okb değilim ama fazla titizim kocamın dökülen kıllarına bile söyleniyorum bazen tabi karar sizin iyi düşünmek lazım🙂

TombulHatun ayyy çok güzel benim kocamda asla istemiyor istese bugün sahiplenirim kedi köpek 🤣 kızlarım ben hastayız hayvanlara kardeşimde hem scotish hem british var annem deli oluyor tüylerine pisliğine ama artık kardeşim evlendiği için kurtuldu kadın valla fazla sorumluluğu var kuzum aşı fiyatları uçmuş bir yere giderken bırakması dert öyle ha deyince bırakıp gidemezsin bilemiyorum hep ilgilenecek biri lazım