TombulHatun cinsi iyi olunca bakımı çok kolay bazı kediler ne kadar aşısını yaptirirsan yaptır genede tuyu dokuluyo ama bazı cinslerde Cok az oluyo ondan hariç çok güzel bakımı sana arkadaş oluyo tavsiye ederim bir zorluğu yok öyle

Bizm de British kedimiz var 3 ay kadar oluyo sahipleneli sizin kitle en benzer cins sakın mi evet tekir de besledim onun gibi çingen değil ama bu koltuk ve yatak tırnaklamadığı anlamına gelmiyor kızgınlık dönemleri çok zor bi çiftleştirdik alırsanız direkt kısırlaştırın çünkü birde çalışıyormşsnz kimse onunla ilgilenemez siz evde yokken size trip atar gelince onu da demiş olayım ama öyle insana sürtünmez fazla uyurken rahatsız etmez masum günahsız canlılar dini olarak cinleri görüyor negatif enerjini alıyor ve temiz herşeyi islamiyette benim de eşim çok ısrar ettiği için aldık yatak başlığımı biraz hırpaladı o net ilk sorduğunda şimdiki aklım olsa almazdım ama şimdi de veremem çok alıştım kızıma bizi kapdıa beklemesine felan birde çocuklar hayvanla büyüyünce merhamet duygusu çok fazla gelişmiş oluyormş bebeğimin de büyümesini isterim onunla yani ne tavsiye ederim nede etmem zor durum 😂

Yasak_elma ay dyson aldırmam gereksiz pahalı geliyor bana ya bilmiyorm benim eşim titiz yapar temizliğini o yapacağı için emin olamıyorum pişman da olmak istemiyorm

kanalize düğünme aşamasndayız eşim de titiz o temizler ona güveniyorum biraz da

3 çocuk birde kocayla uğraşmak yeterince zor valla benim için. Bir kuşun bile sorumluluğunu almak istemiyorum yani o derece. Ama sen kendine güveniyorsan al canım. Eşini de tanımadığımdan dolayı bugün ben bakarım ben temizlerim der sonra işler hep sana kalır bigün diye düşünmeden de edemedim.

blackhoney iş konusunda sıkıntı tok yapar ondan eminim de olmadı zaten sahiplenmiyoruz

TombulHatun maması suyu Ve tuvalet kumu temiz oldugu sürece gündüz tek başına durabiliyorlar ama tuvalet kumu eger doluysa temizlenmemişse inadına dışarıya yapıyorlar aşılarımı yaptırmaya götürürsün zamanı gelimce onun haricinde Bu cins kedi görümcemde var kediyi görmüyoruz bile bi yere geçiyor çıkmıyor yada bir koltuk belirliyor ordan kalkmıyor öyle tezgaha çım az yemek yaparken üstüne gitmez verirsen yer vermezsen sokak kedileri gibi dehiller ama size gelecek olan Şuan yavruysa Onalr biraz hareketli oluyor oyuncu oluyor bu tip kediler yaş aldıkça agırlaşıyor hatta sen istiyorsun ki oynasın ama o kolunu kaldırmıyor onun haricinde tüy döküyor evet sürekli bi tüy temizleme işin olacak Mesela Koltuklar vs sürekli yapışkanla Alınacak ama şey yapabilirsin Onun benimsedigi koltugun oturdugu kısma bir küçük örtü serip o direk oraya oturuyor ve heryer batmamış oluyor genel olarak kedi işi güzel ama Ben evin için sevmiyorum tüyleriyle başa çıkamam eşim çok istedi ama olmaz 😂

blackhoney evet şuanki sahibinin balkonunda bile file varmış çok özenliler bu konuda biz hazırlıklı değiliz demekki bir kedi sahiplenmeye nasip

Enerciii ah teşekkür ederim uzun uzun da yazmışsın 🥰 malesef sahiplenemiypruz şuan da evimizin şartları pek uygun değilmiş nasip dedik eşim çok heveslenmişti

Deleted_12 aynen canım nasip ben şimdiye kadar sıcak bakmamıştm hiç eşimle kızım için bugün biraz daha ılımlıydum ama olmadı hayırlısı artık

TombulHatun calısıyorsanız kediyi evde tek tutmanın anlamı yok ki onada yazık kediler de bakım ister ilgi ister bebek gibi aynı. zaten kızına kaynanan bakıyor sende calısıyorsun esınde calısıyo. o yüzden hiç kalkışma hayvana yazık olur bence .. artı tüy dokuyo bakımı var aşıları zaman gerekıyor yani