Kızlar 25 günlük bebeğim var emerken memeyi başta tutmuyo oynuyor sonra tutuyor 5 dakika ya emiyor ya emmiyor sonra meme de ağlamaya başlıyor ve ağzından çıkarıyor ağlaması biraz durunca yine emiyor ama çok az sonra yine ağlıyor ve tutmuyor bunları yaparken de ıkınıyor bazen ama biberonu tutuyor biberonda emerken ya bir ya iki kere ağlayıp duruyor sonra biberondan içiyor gaz sancısı mı yoksa meme reddi mi yaşıyorum anlamadım normalde memem de emerken uyuyan bebek şuan ememiyor yada emmiyor napmam lazım yardım edin lütfen 🥺 sütüm mü az sütüm mü gelmiyor dedim oda geliyor🤷🏻♀️ bir ara göğüslerimden birinin ucu yara olmuştu ve silikon uçla emzirmiştim acaba o meme reddi yapmış olabilir mi?
Gaz sancısı mı?, Meme reddi mi?
Anlatiklariniz gaz sancisi
Karnini ovalayin, gaz icin damlalar oluyor Ama pek ise yaramiyor Siz kendiniz rezene Fln icin bebege de bir Cay kasigi verebilirsiniz
Yenianni büyük ihtimal gaz sancısı vardır bebeğinin.Çünkü bütun o memeye odaklamaması ıkınması hep ondan.Öyle yaptıkca omzuna koy ve gazını çıkarttır iyice rahatlayaınca birdaha dene.Birde her emzirdiginde gazını mutlaka al öyle bırak yerine.Sankın ha mememi emmiyor diye memeni vermemezlik yapma ısrarla ver gazını çıkart terar tekrar ver unutmasın memeni.Biberonu çok verme ona alışırsa memeni unutur emmez.Geçmiş olsun canım🌸
Yasak_elma Atak haftası da olabilir mi? Her emzirdiğimde çıkarıyorum gazını ama yine de oluyor ne yazık ki çok teşekkür ederim umarım geçer gider sağ olun ❤️🌸
Yenianni bana meme reddi gibi geldi, bende kızımda yaşadım bunları. İlk başta memeyi tutmaması ,oyalanmasi felan. Bende kızım 2 aylıkken meme reddi yaşadim. 7 aylik olana kadar memeyle savaştik resmen. Emzirirken sakın biberon kullanmayın. Çünkü biberondan çok cok akıyor süt, ama emerken az az geldiği icin emmek istemiyor, biberonu istiyor. O yüzden biberonu hayatinizdan cikarin.
Yenianni Olabilir canım internetten atak haftası hesaplama var ordan bakabilirsin