buzdankalpler bakıcam canım tesekkür ederim 🌸
Twerk dansı
Nurtrhnx1 azimle sıçan duvarı deler hadi bakim
Anonim3 şdlxşsşxlalslwldlwlxlwlslslldkskdkdkd bosluguma geldiiiiidşxldldldl
Anonim3 Ay bende götü değil göbeği oynatiyom sinir oldum kendime
Anonim3 valla bende dolgun da baya da cıkık aslinda büyük de kalxmsmdkskkd yok bacım o beceri işi ya
Meraktan evet ya bende adamın aklını bi alim diyorum jshshajdjdklv
Meraktan aynı bende öylr kaç aylık kızın 🤯🤯
rumeys_a1 😂😂 ya ben kadın olmadığımı öğrendim şuan su dakika🤣🤣🤣
rumeys_a1 bekarken asene gibi kivirirdim🤩 evlendim Kocam saolsun bennoyle şeyler sevmem dedi yaptırmadı hiç bir kere yaptım sonra sabah birdaha yapma kötü hissettim kendimi dedi daha da yapmadım arada deniyorum kimse yokken eskisi gibi yapamıyorum 🙃 ama nasıl güzel dans ediyordum ya🥲 keşke o evde yokken yapsaydım xghxdjx gerçi hamileyken nasıl yaocaksam 🤣🤣
HurremSultan 🤣🤣 ya gerçekten bazı erkekler öyle size yemin ederim ben hic gecelik giyip esimin karsisina geçmedim hep şort atlet kışın pijama geçirip uyuyorum eşim çok istiyor giymemi ama ben utanıyorum o tür şeylerden 2 yıllık evliliym ondan belki alışamadım daha😂 bi arkadaşım var eşi gecelik giymesini bile istemiyor arkadaşım tesettürlü evde açık boyali falan saçları esi başını evde örtmesi daha çok hoşuna godiyormuş benim esim açılıp saçılayim ister yanında belki dans etsem daha çok hoşuna gider ama yapamuorum
HaHasmeftune benimkide kapalı istiyordu ya hala da arada yokluyor beni ama noooo saçlarımı bile o istiyor diye boyadım xhshxux evde de açılıp sacilmiycaksam niye kadınım benn
Ayakta değilde eşimin kucağına ters bi sekilde oturup hafif eğilerek güzel oluyor. Bir de doggy pozisyonu twerk için en ideal pozisyon bence 😂
HurremSultan Az once twerk falan yazmislar ya diyorum kadin olmafiigmi öğrendim🤣