rumeys_a1 bende cok güzel twerk yapiyorum😂 şuan tesettürlüyüm ama bekarken açıktım, oryantal felan oynardim. 😂 Vücudum esnektir. Sporda yapıyorum zaten. Plates yapiyorum. Esneme hareketleri yap, vücudunu esnet, yani poponun dolgun olması avantaj mı bilmiyorum ama benim kalcalarim biraz var, sallayinca sallaniyor baya ,😂😂😂 eşime kucak dansi bile yaptim, adam bir daha istiyorum diyip duruyor 😅

Sedaa of bende istiyorum öyle oynıyım kucak dansı dalan yapıyım ama yok kazuler gibiyim götüm falan oynamıyo 😂

Sedaa Aşkım bence kalçanın dolgun olması önemli değil.
    Çünkü gördüğüm twerek videolarında o kadarda büyük kalçalı kadın yok ama işin hakını çok iyi veriyorlar…

rumeys_a1 çok güzel gerçekten birde vajına çok yararlıymış..
      Bende eşimin karşısına geçip yapmamışım ama şort olsun tanga olsun mini etek vs
      Giyince hemen twerek yapıyorum kendime geliyorum 😁

rumeys_a1
      Twerkle değilde kucak dansı yada sandalye dansıyla başla bak ben bununla başladım ilk ona göre de kıyafet giydim çok hoş oldu

Alın size twerk çok iyiler 🤌🤌🤌😂😂

rumeys_a1 ben zamanında dans ekibindeydim her türlü hareket var bende ama gel görki eşime yapmaya utanıyorum hiç yapmadım😂😂 sen o kdr gösterite çık ama eşine yapma babababba😂 YouTube da güzel eğitim videoları var her gün 5 dk nı ayır bi süre sonra hareket otururur sende merak etme🌸 yaparken de kendini video çek sonrasında izle eksiğini veya yanlışını bulup daha iyi kavrarsın