Askokuskom 😂onun bütün çocukları kazayla olmuş bence hjhhhj
Ya Vala bence erken ya biraz bizde hayatımızı yaşayalım

Nurtrhnx1 işte asıl sorun orda tek çocuk çok zorrt en azından 2 tane olsa birbirleriyle oynar bizi salarlar bence ya 😂

buzdankalpler ahaah dün bizde bunu konuştuk 😂😂 eşim diyor ki büyüdükçe daha güzel oluyorsun o yüzden sönmüyor 😁🥺✨

Askokuskom bende o konuda tedirgin olmuştum ama seninki daha küçük belki 2 buçuk yaşında falan düşün derim tam yaş aralığı iyi oluyo , çünkü çocuklar büyüdükçe annelirini paylaşmak istemiyorlar doğana kadar 3 yaşında olmuş olur ve hamileliğin sürecinde ilgilenebilirsin onunla ,tabiki senin kararın gene ama fazla yaş koymanı tavsiye etmem

Ask_hosmus bu videoyu izleyince bir hevesle yapmaya çalıştım da şarkı aşırıııı iyi kızlar bu şarkıyla kesin deneyin videonun altında yazıyor adı.Ay ben bu işi yaparım biraz cesaret 🙈🙉🙊

zehirlisarmasik Chris Brownun şarkısı çok iyi dimi 😂😂 karı da fena dans ediyor, bu adama bı çok kız dans ediyor adam bu kadında uçuyor o yüzden herkes bağırıyor ooooo diye😂😂

HaHasmeftune benim ki de oyle disarida ne kadar kapatabiliyosan kapat evde ne kadar acabiliyosan hesabi

Anonim3 Ahahhahahah kahkaha attım açıklama da twerk yapıyordum aşkım sakin

rumeys_a1 bende yapamıyorum inat ettim her gün çalıştım YouTube den izledim şimdi gayet güzel yapıyor