Anonim3 ÇJFHSSUFJFYDUD
Twerk dansı
Fiskiyiyesice hahajajajjdkdfj benim cv
Ask_hosmus Aşko hiç denemiyelim bence kalça çıktığından hastanede bulabiliriz kendimizi😂🤭
Nurtrhnx1 karı fena dans ediyo ama 😂😂 onlardaki şey bizde olsa uff diyom sana 10 çocuğa doğru gidersiniz😂😂
Ask_hosmus sende olması gerekmiyoo
Zaten sen 10 doğru gidiyon😄
Nurtrhnx1 yok artık şuanlık yeter yaaa😂😂
Ask_hosmus tabi tabi 5. Hamileyim oda erkek isim arıyorum kızlar diye post açsan şaşmamm😄
Nurtrhnx1 belki bı 10 yıl sonra neden olmasın 😂😂 yok çok ciddiyim biraz kendime eşime evliliğime vakit ayırmam gerek , bi kaç planımız var eşimle, ev almayı planlıyoruz belki biraz tatil, ben ehliyet alıp araba almak istiyorum, çok planımız var , önceliğim aslında ehliyet ve araba her yere eşim götüremez 4 çocuğumuz olucak en azından benim ehliyetim olursa eşim de işinden gücünden olmaz , sonra doğumdan sonra yaz sezonu açılır açılmaz villalık tatil malum 4 çocukla denize gidemem yada bir otele , ay çok hayalim var benim anlatmaya başlasam dağlar olur🥴😂😂
Ask_hosmus cocuklarınızın arasında kac yas fark var ve zor olmuyor mu ben 2.ye bile asla diyorum sizi tebrik ederim. Çok istiyorum aslında kızıma kardes vermek ama yapamam diye korkuyorum daha cok yıpranırım gibi geliyo
Askokuskom ben 2. Çocukda yıpranmadım , 3. Çok yordu beni , yani şöyle, en büyük oğlum 2 buçuk 3 yaşındaydı 2. Oğlana hamile kaldım 2 . Oğlan doğdu benim 2. Oğlan 4 aylıktı 3. Oğlana hamile kaldım aralarında 1 yaş var tam , şimdi 3. Oğlan 1 yaşında 4. Hamile kaldım 😂 anladın inşallah, bana göre bı insan 1 çocuğa bakıyorsa 2. Ye çok rahat bakar niye diye sorarsan büyük olan seni fazla yormuyor artık sürekli kardeşiyle oynuyor güzel oluyor , benim oğlum parkta kardeşi olan çocukları görürdü bizim bebeğimiz karnından çıksın bende onu sallarım diyodu , yani bı çocuğu tek bırakmak hiç kimsenin hakkı değil diye düşünüyorum Allah korusun size bişey olsa onun tek dayanağı kardeşi olucak , o da olmazsa perişan olucak , ben bu şekilde düşündüm için yaptım 2.yi
Ask_hosmus ya helal olsun sana. Bende kızım tek kalmasın diye istiyorum. Ama hemen hamile kalmışsın ayyy ben düşünemiyorum. Tek yardımcım eşim o da çalışıyor haliyle. Tek çocukla bile zorlanıyorum. Şuan 7 aylık. Aralarında çok fark olsun da istemiyorum ama sanki kızım küçükken doğarsa ona haksızlık etmiş olurum gibi geliyo. Yeni doğurduğum bebekle ilgilenmekten onunla ilgilenemem gibi geliyo. Vicdan yaparım eğer öyle bişey olursa çünkü kızımı çok seviyorum
HurremSultan sizin ateşinizden dünya yanıyo artık yeter 🤣🤣🤣
Askokuskom bisi diyim mi tek çocuk hic cocukmus, ikiyi yap bacim bak hayat ne guzel tozpembe goruncek sana🥰 ilk gozagrim oglum 6 yasinda 2nci oglum 6 aylik cok guzel evde kralice gibiyim miiii yoksa kulkedisimi belli degil😂
Ask_hosmus Ay aşkım Allah hayallerinin hepsini yaşamasını nasip etsin inşallah
Askokuskom Aşko seninkisi bence çok erken değil mi
Nurtrhnx1 asko kadın 4 aylıkken hamile kalmış bana mı erken diyon😂 ki en az 2 yıl düşünmüyorum ben 💃
Askokuskom 😂onun bütün çocukları kazayla olmuş bence hjhhhj
Ya Vala bence erken ya biraz bizde hayatımızı yaşayalım
Nurtrhnx1 işte asıl sorun orda tek çocuk çok zorrt en azından 2 tane olsa birbirleriyle oynar bizi salarlar bence ya 😂
buzdankalpler ahaah dün bizde bunu konuştuk 😂😂 eşim diyor ki büyüdükçe daha güzel oluyorsun o yüzden sönmüyor 😁🥺✨
Nurtrhnx1 Amin inşallah cümlemize😂