Nurtrhnx1 işte asıl sorun orda tek çocuk çok zorrt en azından 2 tane olsa birbirleriyle oynar bizi salarlar bence ya 😂
Twerk dansı
buzdankalpler ahaah dün bizde bunu konuştuk 😂😂 eşim diyor ki büyüdükçe daha güzel oluyorsun o yüzden sönmüyor 😁🥺✨
Nurtrhnx1 Amin inşallah cümlemize😂
Askokuskom bende o konuda tedirgin olmuştum ama seninki daha küçük belki 2 buçuk yaşında falan düşün derim tam yaş aralığı iyi oluyo , çünkü çocuklar büyüdükçe annelirini paylaşmak istemiyorlar doğana kadar 3 yaşında olmuş olur ve hamileliğin sürecinde ilgilenebilirsin onunla ,tabiki senin kararın gene ama fazla yaş koymanı tavsiye etmem
Ask_hosmus bu videoyu izleyince bir hevesle yapmaya çalıştım da şarkı aşırıııı iyi kızlar bu şarkıyla kesin deneyin videonun altında yazıyor adı.Ay ben bu işi yaparım biraz cesaret 🙈🙉🙊
zehirlisarmasik Chris Brownun şarkısı çok iyi dimi 😂😂 karı da fena dans ediyor, bu adama bı çok kız dans ediyor adam bu kadında uçuyor o yüzden herkes bağırıyor ooooo diye😂😂
Ask_hosmus evet şarkı çok iyi bunda deniycem bakalım 😄😄😄onu bilmiyorum ama kız da iyi dans ediyor canım
HaHasmeftune benim ki de oyle disarida ne kadar kapatabiliyosan kapat evde ne kadar acabiliyosan hesabi
Anonim3 Ahahhahahah kahkaha attım açıklama da twerk yapıyordum aşkım sakin