Nurtrhnx1 Sedaa Aşkım bence kalçanın dolgun olması önemli değil. Çünkü gördüğüm twerek videolarında o kadarda büyük kalçalı kadın yok ama işin hakını çok iyi veriyorlar…
Sedaa Nurtrhnx1 ya bencede evet, önemli olan vücudunun kıvrak olması, yoksa benimde çok seksi dolgun vücutlu arkadaslarim var ama odun gibiler😂 bir tane de zayıf arkadaşım var, spor merkezinde plates hocası, aşırı kıvrak😂
Nurtrhnx1 rumeys_a1 çok güzel gerçekten birde vajına çok yararlıymış.. Bende eşimin karşısına geçip yapmamışım ama şort olsun tanga olsun mini etek vs Giyince hemen twerek yapıyorum kendime geliyorum 😁
HurremSultan rumeys_a1 bilmem bir dene xhskhxd ben artık ilişki esnasında yapıyorum 😂😂 usttteyken sergiliyorum marifetlerini😂😂✨
Ask_hosmus rumeys_a1 Twerkle değilde kucak dansı yada sandalye dansıyla başla bak ben bununla başladım ilk ona göre de kıyafet giydim çok hoş oldu
Askokuskom rumeys_a1 ben zamanında dans ekibindeydim her türlü hareket var bende ama gel görki eşime yapmaya utanıyorum hiç yapmadım😂😂 sen o kdr gösterite çık ama eşine yapma babababba😂 YouTube da güzel eğitim videoları var her gün 5 dk nı ayır bi süre sonra hareket otururur sende merak etme🌸 yaparken de kendini video çek sonrasında izle eksiğini veya yanlışını bulup daha iyi kavrarsın
zehirlisarmasik Ask_hosmus bu videoyu izleyince bir hevesle yapmaya çalıştım da şarkı aşırıııı iyi kızlar bu şarkıyla kesin deneyin videonun altında yazıyor adı.Ay ben bu işi yaparım biraz cesaret 🙈🙉🙊
Ask_hosmus Kızlar bu attıklarımı izleyin özellikle en sondakini 🤌🤌🤌🤌😂😂😂 denedim ben ama alanım dar olduğu için beceremedim 😂😂 yapamadığınız hareketleri değiştirin başka bir hareketle , zaten bunları izleyince insan bi gaza geliyo😂😂
Fiskiyiyesice rumeys_a1 twerk yapacaz die 🍑 belimizden olacaz aman bacimmm etme eyleme onlarda dalak yok 😆 az daha zorlasalar g.tleri kafalarina değecek 🤣🤣 birak twerk dansi tulumba bile çekemiom🤣 ajajajaja