İyi geceler herkese
2 gündür idrarda yanma hissim oluyordu dün peceteye kan geldiğini gördüm çok hafif devam etti bugün kan yok ama sızı yanma hissi hala var yarn doktora gideceğim ama merak içindeyim başına gelen oldu mu? Enfeksiyon mudur
İdrarda kan ve yanma hissi
Aydagul_06 kuzenimde böyle bir şey olmuştu onda enfeksiyon çıkmıştı tabi herkes farklı ama korkutmayın kendinizi geçmiş olsun
Aydagul_06 büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun antibiyotikle geçer oda bide bol su içmen lazım geçmiş olsun
belladonna teşekkür ederim
Birkul1 suyunda hep çok içerim aslında bı anda nasl oldu anlamadım inşallah enfeksiyondur ilaçla geçer
Aydagul_06 kuzum kum falanda döküyor olabilirsin enfeksiyonda olabilir bol bol ılık su iç purinol tarzı şase ilaç verebilir doktorun antibiyotikle beraber varsa evde purinol iyi gelir
Enfeksiyon maalesef. Antibiyotik kullanmadan da geçmez illet. Urocare gibi şase ilaçlar var toz şeklinde. Onlardan da yazar doktor. Sağlık ocağında bi idrar tahlili yaptır mutlaka. Geçmiş olsun. Günde en az 3 litre su içmeyi vajinal temizliğe dikkat etmeye unutma.
Aydagul_06 ay geçen ay bende bianda ağır karın ağrısı ile uyandım sabaha kadar sendeki belirtiler de oldu acile gittim tahlil verdim enfeksiyon var dedi doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazdı baya kötüydüm geçti şükür