etoile oh Yarabbim nasıl bir duadır nasıl bir ferahlıktır 🤲🏻🩵Rabbim burada ki bütün arkadaşlarıma aileleriyle evlatlarıyla geçirecekleri upuzunnn sağlıklı huzurlu bereketli inşirah suresi ferahlığı ile geçirecekleri hiç darlık çekmeyecekleri ömürler nasip eyle sana sonsuz kere sonsuz şükür olsun yer yüzünü ve gökyüzünü kusursuz yaratan canım Allahım 💚
Dua zinciri
etoile çok güzel bir post olmuş canımm iyi ki açmışsın. Rabbim öncelikle bütün hastalara Şafi ismiyle şifa, bebek isteyene bebek versin. Kimseyi ailesiyle, evlatlarıyla imtihan etmesin. Bekarlara hayırlı eş, bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah korkusu olan insanlar çıkarsın karşımıza. Haramdan, zinadan uzak tutsun bizleri. Kimin söyleyemediği ne derdi ne sıkıntısı varsa Rabbim onun gönlüne, kalbine ferahlık versin. Kimse darda kalmasın. Evlerimizden bereketimiz, huzurumuz eksik olmasın. Bizleri kendi yolundan ayırma. Amin 🙏🏻
etoile canım benim allah razı olsun cümlemizin inşallah. ne güzel birbirmizi tanımadan birbirmizin duasında olmak 💜💜
Ay arkadaşlar dualarınız çok güzel aşık oldum hepinize 😍🥰
etoile Allah razı olsun ne güzel vesile oldun birbirimizi görmeden tanımadan dua etmek çok güel ❤️ Rabbim bütün hastalara şifa,bebek hasretiyle yanan ailelere hayırlı evlat versin inşallah. Kimin ne sıkıntısı varsa gidersin, hepimizin evine ailesine sevdiklerini sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 😍
etoile beni unutmuşsun birtanem ama çok güzel düşünmüşsün kalbi güzelim Allah razı olsun valla belkide sizin vesilenizle eşimle aram düzeldi biraz bozuktu bana konuştuk,dertleştik biraz iyi geldi barıştı,buradaki duaları görüp okuyunca da bi içim ferahladı 💖Rabbim hepimizin günahlarını bağışlasın,dermansız dert vermesin, ele ayağa düşürmesin,gönlünüzden geçeni size hayırlısıyla nasip eylesin,şu fani dünyada ona layık bir kul olarak yaşayıp,ona layık bir ümmet olmayı,ona layık evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize,imanla şu dünyadan göçüp gitmeyi,kabir ve cehennem azabından da azad olunan kullardan olmayı nasip eylesin…
Bende ahiretlik bir dua yapmak istedim 🤲
zehirlisarmasik canımsın kusura bakma kız unuttuğum için 🥰
etoile Rabbim bu forumdaki tüm kadınların ne dileği varsa ,ne isteği varsa en kısa zamanda gerçekleştirsin. Bekarsa hayırlı bir eş, evliyse mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva nasip etsin, ve her kadın annelik duygusunu tatsın, kimsenin yuvası çocuksuz kalmasın, bol kahkahalı çocuk sesleriyle dolu yuvalarımız olsun. 💕 sevdiklerimizin acısını göstermesin Rabbim 🤍🙏
etoile Ne kadar güzel ve gönül ferahlatıcı bir post olmuş. Çok teşekkür ediyorum amin bilmukabele nasıl başkaları için duada bulunuyorsanız meleklerde biaynihi sizin için duada bulunsun.🌸 Bende içimden geçen duaları yazayım.
Rabbim bu yorumu okuyan okumayan her kardeşimi içindeki sıkıntıdan kurtarsın.
İman şuuru ile yaşamayı nasip eylesin.
İman ile, sağlık ile, mal ile, evlat ile ve daha sayamadığım bir çok nedenle maddi manevi hiç bir şekilde imtihana tâbi tutmasın.
Ola ki böyle imtihanlardan geçmek kaderinde var ise en güzel şekilde muvaffak olabilmeyi nasip eylesin.
Rabbim gönüllerinde olanı haklarında hayırlı, haklarında hayırlı olanı ise gönüllerine râzı eylesin. ☘️
Hasta olan yakınlarına şifa, dertli olan kullarına deva, borçlu olan kullarına ise eda edebilmeyi nasip eylesin.
Nasıl ki güzel bir olayda Allah’a şükredebiliyor isek, başlarına gelen üzücü bir olayda da aynı teslimiyet ile Allah’a sığınabilmeyi, içinde bulundukları durumun üstesinden gelebilecekleri çarenin Allah’tan olduğuna inanmalarını ve O’nun kapısında teselli olabilmeyi nasip eylesin.
Aminn 🤲🏻
etoile Canım teşekkür ederim . Allah razı olsun. Rabbim seni de iki cihanda hep huzurlu , mutlu eylesin inşallah 💕
Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri kabul eylesin inşallah kızlar..🤲♥️♥️
etoile sen öyle güzel bi insansın ki. Seni tanımıyorum ama tanımayı çok isterdim. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Ayağına taş değmesin inşallah 🥹♥️
zarifhanim Aminnn 💚🤲🏻 sizin duanız şuan beni küçükken annemin hafız arkadaşlarıyla yaptığı Kuran günlerine götürdü en son böyle dualar ederlerdi ♥️🥹geçmişten benzer cümleler duymak çok güzel duygulandım sayenizde
Elisam2022 amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🥰