elifdedimbededim bogurtlenliturta aldım kara merhemi akşam da doktora gidicem de yinede alıp sürdğm. Benimki sivilce gibi degil ucu yok sadece nohut fasülye arası bi kitle büyüklüğü. Bı merhem akıtır uç çıkarır mı acaba
bogurtlenliturta elifdedimbededim evet bendede öyleydi ucu vs yok beze gibi içte çok acıyor i, evet akıtıyor 2 günde etki ediyor mucizevi bişey
elifdedimbededim bogurtlenliturta aldım ama sürmeye korkuyorım akmasından da korkuyorum. Aktı ve bş daha oluşmadı mı çğnkğ ceviz veya kayısı büyüklüğüne gelemden ameliyat etmiyorlar
bogurtlenliturta elifdedimbededim aktığını hissetmiyorsunuz 2 gün sürdüm sabah kalktığımda patlamış akmış gitmiş be şişlik ne acı vardı 2 gün daha sürdüm tamamen rahatladım
Meliisssaa35 elifdedimbededim ya değildi ama şeyimde afedersin iç dudak da bi delik var aklıma geldikçe sinir oluyorm
elifdedimbededim bogurtlenliturta merhaba dün doktora gittim bartolin degilmiş halbuki çok emindim bartolin olduğundan. Ama kıl dönmesi dedi iltihapmyapmış dedi sabah akşam sürüyorum hala patlamadı doktor ekmolarak bacrtroban ve antitverdi ama patlamazsa gel anestezi altında patlatalım dedi
bogurtlenliturta elifdedimbededim bacroban antibiyotikli krem etki edecektir en geç 4 gün içinde patlar, kara merhemi günde 4-5 kere sürün ben öyle yapıyodum, bartolin kıl dönmesi vs kara merhem hepsinde etkili geçmiş olsun tekrar ❤️