15 yasında başlayan tabi ozamanlar çocukluk dönemleri. Ama bir türlü kopamayan bir ilişki. Nasıl unutulur bunca sene Kızlar işin içinden çıkamıyorum. Sözlüyken ayrıldık aileler biliyordu söz kesilmişti. Onun inadı uğruna bitti bir ay olucak. Ben ilk zamanlar çok iyiydim ama şu zamanlar koymaya başladı. Ara da arkadaşıyla konuşuyorum. Ben dün hatta şey dedim arkadaşına senin yerinde olsam düsman kesilirdim bana karşı. Oda dedi ne alaka siz kötü ayrılmadınız ki o sana zarar gelmesini birsey olmasını istemez sende öyle dedi.Oysa biz kötü ayrıldık. Aradığımda manyakmısın ya bitmedi mi basıma bela oldun dedi. Ben veda bile edemedim o yolun açık bahtın açık olsun bile dedi. Ama değer veren insan bitirmez ki aklımı karıştırdılar. Bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum. Ailesi hala söz fotoğraflarımızı silmemiş. Geçen sene attılar fotoğrafları ama hala duruyor. Neden diye soruyorum hep niye silmiyorlar kafam çok karışık. Bir akıl verin😭

Mutszkzz Çünkü senin bitirmediğini burnun sürtmüş bir şekilde lafından geri döneceğini düşünüyorlar bence.

Mutszkzz takıntı yaptığın zaman daha çok acı çekersin dikkatli olmalısın :(

ebru takıntı ve aşk aynı şey değil mi zaten?

Mutszkzz çocukla konuştun mu neden bittiğini? sonuçta sizin ilişkiniz ailesi bilemez durumu