Nurtrhnx1 kız bide komik olan yarısından çocuğunun burda farklı nicklerle takılması, ve şey diyolar ay indirdim 10 dakika dayandım +18 var orda yazılanlar midemi bulandırdı 😂😂 koca karılar 😂😂
Kids postu
Ask_hosmus bende kaçırdım anlamaya çalışıyorm kidse girdim de şimdi azgın karılar demişler yine bzie 400 küsür yorum okumadm biride gelmiş o postu burda haber vermiş peridede gündemsizni azgon karılar diye onun üzerine hürrem bu postu açmış anladğm şuan 😂😂😂
Ask_hosmus hahahahah abooo kiz o ne oyle 400 bilmem kac yorum yarisina gelemedim iyi oluyi kiz arada heyecan iyidir nolcak 😅
Ask_hosmus ahahhh dün kids yanıyordu buraya neler dediler neler neymiş ahlaksızmışız….
Tabi ben herkese gereken konuşmayı yaptım 😉😄
Orda bi yorum yaptim, muhtemelen perideden biriydi snsin Ahlaksiz yazmis, 😆 ayy ne güldüm kim vurdu bana acabaaa
Ask_hosmus kids buraya laf etmiş. Bu ya . Her zamanki olan şey
beyindagitan_women56 sen kimsin 😂😂
symka kankan djdjdj
TombulHatun aynen öyle olmuş amaaan hepsi yalancı kız yarısından çoğu burda şimdi 😂😂
Nurtrhnx1 ben yazicaktim da dedim cahille cahil olma askhosmus 😂😂
Sacmalamaenginn benimki yerinde cok şükur xgsjx
Nurtrhnx1 kız sen kimsin beyindagitan😂😂😂
- Düzenlendi
HurremSultan kız sen miniğim misin 😂😂😂kesin sensin hem foto hemde konuşma tarzı 😂😂
Ask_hosmus heeee adımı degismiyorlar😂😂😂
HurremSultan ahahha benim kendi adım var gelemem yoruma lo😂😂
Ask_hosmus kız orda da kimliğim beli oldu dsmhxx çok reim atmistim insallah akraba denk gelmez 😂😂
HurremSultan ahahah kanka ismini acil değiştir 😂 ben patrona mesaj attım özelden inşallah değiştirir😂😂
Ask_hosmus hiç çükümde değiller umrum olmaz o postlar vallahi konuşsn dursun 😁
HurremSultan Aşko benimi @beyindagitan_women56 mı hangimizi soruyon
Fiskiyiyesice Bendim ooo 😂