Ay boş verin seksi peride kullanıcıları😄biri işsizlik yapıp kocasına vakit ayırıcagına gece gece bize sallıyor diye öyle olmuş olmuyoruz olsakta kimseyi ilgilendirmez muhabbetini bile yapmayın Kids te takılsınlar burası onları aşar zaten

Askkadini heralde gene kids deki anneler bizi ayıplamış sanırım doğru anladıysam 😂 yılda 1 kere ordakilerle burdakiler birbirlerine girerler geçen sene momdakilerle girmiştik birbirimize 😂😂

Nurtrhnx1 amaan okudum kız postu , ayıpladıkları şey neden yatak odamızı buraya anlatıyormuşuz , onlarda yaşıyormuş bu şeyleri ama kimseye anlatmıyorlarmış , orda atıp tutuyolar bize azgın diyolar sanki kendileri çocukları el öpmekle yaptılar 😂😂

Nurtrhnx1 kız bide komik olan yarısından çocuğunun burda farklı nicklerle takılması, ve şey diyolar ay indirdim 10 dakika dayandım +18 var orda yazılanlar midemi bulandırdı 😂😂 koca karılar 😂😂

Ask_hosmus bende kaçırdım anlamaya çalışıyorm kidse girdim de şimdi azgın karılar demişler yine bzie 400 küsür yorum okumadm biride gelmiş o postu burda haber vermiş peridede gündemsizni azgon karılar diye onun üzerine hürrem bu postu açmış anladğm şuan 😂😂😂

Orda bi yorum yaptim, muhtemelen perideden biriydi snsin Ahlaksiz yazmis, 😆 ayy ne güldüm kim vurdu bana acabaaa