Bsrkaya yagmurum bende okumuştummm 🤭 zaten ne diye sokarsin ki nimetiii orayaa yazık günah yaa 😂 all ister sonu hüsran olmuş 🙈
Elisam2022 yagmurum Dış fırçasını ben yazmıştım kiz onu gördüysen sgsjdgj ben el kullanıyorum, dis fırçası arkasını rimel sapı saç fırçası sapı falan😀🤭
yagmurum Elisam2022 Kız o sen miydin 😅 ortam müsaitti bi deneyim dedi m hosuma gitmedi desem yalan olur 🤭
yagmurum Meraktan koli kalemi de öantıklı ama diş fırçasının uc kısmını tutabiliyoruz ya kaçma ihtimali olmadıgı için sanırım güven veriyor 😍
alz yagmurum yagmurum ya alır mı eşin kendini tatmin etmen için böyle şeyler benimki şişesi penise benziyor diye kanganlaştırıcıyı attı da 😅
Meraktan yagmurum kaleminde ucu var kaçmaz ama ben çok tercih etmiyorum ya bi kaç kere deneme sadece 😁ne bilim mast çok bana göre degil
buzdankalpler yesilgozanne onu ben de burada gördüm ya kocama doğum günümde hediye aldırırım ya kendime alırım ❤️ gözüme kestirdim 😏
sadbarbie yesilgozanne nasıl kullanıyorsun bunu trendyoldan baktım da yani eşimle nasıl kullanmam gerekiyor
yesilgozanne kanalize hayır aksine çok küçük ve içeri sokulmuyor kilitoris uyarıcı sadece minicik parmak kadar
Yasak_elma Elisam2022 Kız onu bunu sokacağına kendine evdeki eşyaları mundar edeceğine vibratör veya dildo alsana kendine hem daha çok zevk alırsın hem eşyaların temiz kalır😂😂