buzdankalpler HaHasmeftune zevkler ve renkler tartışılmazmış 😂 bana da bazı şeyler çok garip geliyo ama çoğu kişiye gelmiyo. Olabilir öyle şeyler her insan bir değil
yesilgozanne kanalize hayır aksine çok küçük ve içeri sokulmuyor kilitoris uyarıcı sadece minicik parmak kadar
Yasak_elma Elisam2022 Kız onu bunu sokacağına kendine evdeki eşyaları mundar edeceğine vibratör veya dildo alsana kendine hem daha çok zevk alırsın hem eşyaların temiz kalır😂😂
Elisam2022 Yasak_elma Nasıl alayım bacım eşim almaz hayatta. Kapıda ödeme bi yer de bulamadım zaten burda post actim kimse söylemedi 😭😂
Yasak_elma Elisam2022 Kuzum tredyolun kapıda ödemesi yok ama hepsiburadadanın senin araştırdım kapıda nakit ödemesi varmış.Zaten tredyolda olan hepsiburadada var.Bi bak istersen orayada
Angellove2010 yagmurum birisi burda yazmıştı duymuştum oyuncak labuta prezervatif geçirip yapıyormuş 🤦
yagmurum Angellove2010 onu hiç duymamıştım 🙅♀️ Hepimizin hormonları istekleri var. Bunları herkes deniyor, merak ediyor… evli değilken ufkumuz sınırlıydı ama şimdi deneme şansımız var . ☺️
yagmurum Angellove2010 onu hiç duymamıştım 🙅♀️ Hepimizin hormonları istekleri var. Bunları herkes deniyor, merak ediyor… evli değilken ufkumuz sınırlıydı ama şimdi deneme şansımız var . ☺️
Yasak_elma Nurtrhnx1 eczanelerde yapay pipi olup olmadığını sen nerden biliyorsun kız😀🙈Ben bilmiyordum mesela yorumunu okuyunca öğrendim😂😂