nrcn01 yagmurum afedersiniz biraz açık bir soru soracağım kusura bakmayın. Yorumları okudum diş fırçası sap vs. Demişlerde onları içine mi sokuyorsunuz yoksa klitorisi mi uyarıyorsunuz 🤭
sadbarbie yesilgozanne nasıl kullanıyorsun bunu trendyoldan baktım da yani eşimle nasıl kullanmam gerekiyor
Enerciii yagmurum kız yabancı cisimler yapmayın yaa nasıl cesaret ediyorsunuz hadi orda kırılsa bişey olsa hastanelik olsanız ay Yüregim daraldı yazarken ( ben daha elimle yapamaya cesaret edemedim o ayrı da )😂😂
Enerciii yagmurum ha tamam ozaman içine sokanda duydumda öyle sandım🙈 kız sen kendinden geçmesende onun kırılacagı tutar falan aman allah korusun 😂
dramaqueencnm Cicekliperde gördüğün yorum ben olmayabilirim o zamanlar sen buralarda değildin diye hatırlıyorum 🙃
HurremSultan buzdankalpler benim kocam alacakmış maaşının yatmasını bekliyor 😂😂 bıktım seninle uğraşmaktan diyor🤪
Gokkusagim HurremSultan ben de istiyorum yaa benimki kabul etmiyor ben dururken diyor sanırsın her gün istiyor 🤣
buzdankalpler HurremSultan şimdi söyledim dedim ben bundan istiyorum. Diyoki aaaa teknoloji çamaşır yerine böyle şeyler iste daha yararlı böyle şeylerden hiç çekinme diyo 😂😂😂😂
HurremSultan Gokkusagim ben kendi kendime yaomak için almıyorum ki yawrum eşim ilişki esnasında kullanicak😁