Herkese selammm burda yeniyim baya da sardı gerçekten 🤭 sorum başlıkta kaç günde bir ilişkiye giriyorsunuz? Biz 2 günde bir giriyoruz ama bazen pilim bitmiş oluyor gerçekten 🫠

Bana kalsa her gün olur ama bizimki isteksiz ayda 2 anca oluyor çocuktan sonra böyle oldu

edo3 çocuktan sonra bende çok fazla yorulduğumu hissediyorum ama onun da gönlünü kırmak istemiyorum 🫠

1esra 4 buçuk aylık hamileyim haftada yada 10 günde bir oluyo, eşim cekiniyo biraz

papatya_ benim hamilelik biraz sıkıntılıydı doğru düzgün girmemiştik bile ilişkiye 🥲

1esra bizim hergün 😂😂😂 hatta bugün kendimize söz verdik Off gün yapacaktık. Ben mesaj attım aşko of yapmayalım diye bende sabahtan beri öyle düşünüyorum ama nasıl yazsam diye bilemedim demiş absbsbbsbsbsbs bi

Ben 2 çocuğa rağmen hergün olsa yaparımm ateşim tavann 🔥 ama eşime göre haftada bir yada 2 yeterli 🙄🙄

Keşke evli olsak her gün yapmak istiyorum nişanlı olunca haftada 1 bile olmuyor bazen

ebra valla helal sana bacım 😂 bi ben öyle olamadım ya🥲😂

• ebra bunu yanıtladı.

1esra yani ileriye gitmiyoruz ama evet. Çok istiyorum onu o da beni.