HaHasmeftune bende aynı moddayım 😂
İlişki sıklığınız?🔥
Çocuk olana kadar çok hızlıydık günde 3 kere olduğu olurdu ilk cocuktan sonra haftada 2 3 e düştü gece emzirmeleri yüzünden kızım yanıma alıştı yatak ayırdık salonda bulusmaya basladık haftada 1 on günde 1 tam benim cocuk yatagına alıstı ikinci bebem selamınaleyküm dedi şuan 3 aylık 3 ayda toplasak 6 bilemedin 7 🥺
1esra genelde her gün ama çok yorgun olduğumuz zamanlar oluyor bu aralar bebişten 2 3 günde bir 🤣
Masallah size valla bizim ayda 1 yada 2 😒
Sahra5 aynen bende 30 haftaliktim..30 uncuhaftada ilişki yüzünden kanamam oldu az kalsın doguruyodum… hastaneye zor yetiştik gecenin 2 sinde.. iyiki de gitmişiz şiddetli sancım çıktı nst de dogururdun gelmeseydin dedi doktor aman yarabbim ne eziyetler ettiler hastanede dogurtmamak için.. o gün de çok yorulmuştum evi boya yapmıştık eşim spot let asma tavan göbek falan yaptı ona yardım etmiştim yorgunluktan sancimi bile sisetmedim.. doktor çok şaşırmıştı sanciyi hissetmedin mi sen 100 ün üzerinde demişti.. o gün yüzünden 3 gün hastanede yattım sancılarimi durdurdular..o günden sonra eşim tövbe dokunmam sana dogurasiya dediydi 🤣🤣🤣🤣
Sahra5 ne bileyim fark etmedim bile yorulduğunu işler bitsin de evi yerleştirelim derdindeyim bende oturunca fark ettim yorgunluğu belim kasiklarim alt kısım falan ağrımaya başlamıştı yorgunluktan demiştim bende meğer ki sanciymis doguruyodum az kalsın minicik çocuğu zaten 39 üncü haftada 2.650 Gr doğdu 30 haftalıkken doğsa hayal bile edemiyorum cidden Allah korudu ya çok kötüydü hamileyken ben ilişki tavsiye etmem ya risk olsun olmasın çok psikolojim bozuldu çünkü yataktan bı kalktım bacaklarımdan kan akmaya başladı kanama da vardı yani benim ilişkiden sonra oldu nolduysa ona göre dikkatli ol sende ne olur ne olmaz 🤣🤣🤣🤣
Mommyzz sonu pişmanlık evlenmeden ne önden ne arkadan yapmayın
Sahra5 İnternetde yazılanlar her kes için aynı olmaya bilir. Bence çok fazla kafana takma, bende de hamileyken öyle bir dönem oldu ama hangi haftalarda hatırlamıyorum. Hatta doğumdan sonra 2-3 ay falan hiç istemiyordum. Düzenli şekilde ilişkiye girmeye başlayınca eskisi gibi istekli olmaya başladım.(ya da ben öyle sanıyorum, büyük ihtimalle hormonlar normale döndüğü için istek arttı) Hormonlar öyle bir etki ediyor ki hamilelik ve lohusalık döneminde, kendini tanıyamaz olursun. Ben böyle değildim dersin. Ama merak etme zamanla her şey düzelicek. Sağ salim kavuşun bebeğinize❤️