bisusbe 1esra bana kalsa hafta da 1 veya 2 ideal 🙃 ama bana kalmıyor tabi 😬 bazen her gün bazen 2 güne bir
hatcesuu 1esra Bende işler karışık valla bacım yapmasam uzunca süre yapmam aramam hiç ama bir kere yapınca sürekli yapasım geliyor o uzun zaman sonra ilk sefer oluyor ya sonra durduramıyorum kendimi 😂 çocuktan bizdede dengeler şaştı ama
zkndnc Hergun nasil yapiyosunuz acaba yani tüyleriniz cikmiyomu hic yada hergun ugrasmak banyo falan tüyo verin biraz o zaman ya🤣
guzelanne Hergün istiyorum ama eşim o kadara dayanamıyor 😏 biraz mastla destekliyorum yoksa duramıyorum napim yani içerden bişeyler istiyo işte 😂
sukurova 1esra bazen her gün. Bazen 2 günde bir. İkimizde çok istekliyiz. Bazen günde 2 kere falanda oluyor. Doyamıyoruz 😋💦
ecem95 1esra Çocuktan önce haftada 4 gündü 2 kere hafta içi ve cumartesi pazaaar. Şimdi bebeğim küçük gün içerisinde enerjim bitiyor. Hafta sonu sadece oda uyanık kalmış olursam eşim yatağa gelene kadar bebeğimi uyutmuş bende sızmış oluyorum 👀
kocaminaskosuyum 1esra bende yeniyim saran bi forum ve eşiminde benimde libido tavan her gün Yada 1 gün arayla oluyor 😬
Deleted18 kocaminaskosuyum yazık olmuş 2. Plana atılıyor zevkler çünkü dünyanın e güzel zevki çocuklar var