Detay vererek başlayayım. 2yıllık evliyim 1 çocuğum var.
Eşim 2 yıllık flört 2 yıl Nişancılık dönemi peşimden koşan sözde benim için ölen biriydi.
Kibar,düşünceli,anlayışlı ve dahası..
Sevdiğim değilde beni seven biriyle evlenmek daha cazip geldi o zamanlar çünkü hep üzerime titriyordu.
Evlendik pandemi dönemi olduğu için maddi sıkıntılar girdi evimize çok zorluklar çektik. Yavaş yavaş rahatlıyoruz
Karakter meseli erkeklere hicbirzaman tam anlamıyla güvenmedim kii simdi iyikide öyleymişim haklı çıktım diyorum.
Suan eşimin bırakın yakın arkadaşlarını sıradan selamlaştığı birine aldattığını söylesem iftira atıyorum sanar buna kendi ailemde dahil diyebilirim .
3 4 aydır eşimin halinden biseyler karıştırıyor şüphesi içime çökmüştü telefonunu uyurken karıştırıyorum ama hicbisey bulamıyorum
Tüm sosyal hesapları arama geçmişi uygulamalar hersey sadece whatsapptan msj yazmak istediğimde t9da farklı kadin ismi çıkıyordu ilerletince yarım yamalak cümleler tabi..
Konuşma aralarında o ismi sorduğumda tanımıyorum dedi gecistirdi.
Tanımıyorum bilmiyorum dedi yemin etti .
Ben pes etmedim ama çünkü kendi kendini kandıran aptal kocam beni kandırıyor sanıyordu.
Ben evde onun tüm hizmetini edip üstüne güzel bir çocuk yetiştirmeye çalışırken yetmezmiş gibi onu cinsellige doyururken o telefonda … sohbet ediyormuş.
Bir gece aklıma fatura detayı geldi baktım tüm numaralar tanıdık ama bir numara varki surekli konuşulmuş ise giderken işten çıkarken durmadan aralarda vs . Aradım patronun numarası!
Ararken salak gibi adam çıkarsa ne diycem diyorum konduramiyorum ya!
Kadın açtı. Anladı benim olduğumu alodan başka bisey demedi başka telefondan aradım hicbisey demedi kapattı engelledi.
Gecenin bir yarısı kavga kıyamet minik bebeğimle evi terk ettim. Aileme gittim uzun uzun anlatmiycam uzar gider.
Bi şekilde ikna olmadım ama eve geri döndüm günler sonra yeminler etti falan ama eve gelince biz o gece evden ayrılırken o kadını defalarca kez aradığını gördüm hala aynı konularda tartışıyoruz ikimizde çok yorulduk yıpratıyoruz ama geçmiyor mideme stres vurdu hastanelik oldum hala devam eden mideagrim var o sekilde yazıyorum suan .
Sizden casus programı hakkında bilgisi olan varmi diye ve içimi azda olsa dökmek için yazdım❤️
Kadın HİSSEDERSİN! ALDATILDIM..
Pembecanta canım aldatıldın. Geri döndün. Şimdi aynı kadınla tekrar mı aldatıyor?
Casus programı bilmiyorum. Hiç eşimin telefonunu karıştırmadım. Bir iki sefer elime aldım ama watssppa bakmak geldi tek aklıma. Bide güveniyorum, bir şey olsa da yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye düşünüyorum. Neyse . Affedip affetmemek sana kalmış tabii. Ama eşin kendini düzeltiyorsa ikinci şans verme derim
Pembecanta Öyle gizli gizli dedektif gibi iz surmussun ki maşallah hayran kaldım t9dan falan nasıl çıkardın aldatildigini ya da fatura falan , inan ben şok 😳 faturalara genelde sen mi bakiyorsun ki bütün numaraları biliyorsun direk o numarayı buldun kafamda deli sorularrr vee bu kadar ince ince iş isleyipde geri donmeseydin keşke çünkü birinciyi yapan ikinciyide yapar. Rabbim ıslah etsin böylelerini
Allah kimseye yaşatmasın .
Herkes malesefki aynı olmuyor işte bazıları böyle şerefsiz oluyor ne yapacaksın bende istemezdim dimi şüpheyle yaşamayı nasıl zor bilemezsin bilmede zaten.
İnsan mecbur kalınca her yolu deniyor.
Pembecanta sonuna kadar hayranlıkla okudum ama eve geri döndüğünü ve hala aldatıldığını duyunca yıkıldım gerçekten
Bunu kendine yapma aç boşanma davası kurtul
Pembecanta bekleyin normal görünün kanıt bulun. Ekran resmi falan olur mu bilmiyorum. Avukata danışabilirsin. Aldatmayı kanıtladıktan sonra aç davayı
Pembecanta bi yazışma gördünüz mü. Patronu demişsiniz bi işveren çalışanını arayamaz mı?
Patronlarını biliyorum tanıyorum erkekler
Pembecanta kesinlikle kadın bişeyler hissediyorsa vardır bir sebebi öncelikle Allah sana metanet versin canım çünkü çok zor bir durum ama eğer uzun süredir görüşüyorlarsa hemen bitmeye bilir çünkü etrafımda çoookk gördüm artık daha temkinli olurlar eğer dökumana girdiğini öğrendiyse vatsaptan görüşmeye başlar vatsabini takip et bence
Pembecanta cok üzüldüm wp webi deneyin olmadi bir günlük onun telini kendi telefonunuza yönlendirin bir günde cıkar zaten konuşup konuşmadigi
Öncelikle Allah’ım sabırlar versin. Zor durum. Yardimentsin. Rabbim . Numaralara nasıl baktınız tam olarak ve t-9 nasıl bakılıyor telefondan bilgi verebilirmisin
rumi21 aynen bende merak ettim