safinazx Bsrkaya turktelekom mobilden de gorebilirsiniz fatura detaylarindan. Cok şükür suphem olmadi ama baska bir sebepten bakmıştım ben baska bir konudan dolayı. Sms arama ve saatleri yazıyor. Fakat numaranin son iki hanesi görünüyor
rumi21 safinazx nasıl bakılıyor onlara numaranın son iki hanesi görünüyorsa nasıl aramış hanfendi merak ettim
Pembecanta Allah kimseye yaşatmasın . Herkes malesefki aynı olmuyor işte bazıları böyle şerefsiz oluyor ne yapacaksın bende istemezdim dimi şüpheyle yaşamayı nasıl zor bilemezsin bilmede zaten. İnsan mecbur kalınca her yolu deniyor.
She_angel Pembecanta sonuna kadar hayranlıkla okudum ama eve geri döndüğünü ve hala aldatıldığını duyunca yıkıldım gerçekten Bunu kendine yapma aç boşanma davası kurtul
aynisi Pembecanta bekleyin normal görünün kanıt bulun. Ekran resmi falan olur mu bilmiyorum. Avukata danışabilirsin. Aldatmayı kanıtladıktan sonra aç davayı
Zeynooo03 Pembecanta kesinlikle kadın bişeyler hissediyorsa vardır bir sebebi öncelikle Allah sana metanet versin canım çünkü çok zor bir durum ama eğer uzun süredir görüşüyorlarsa hemen bitmeye bilir çünkü etrafımda çoookk gördüm artık daha temkinli olurlar eğer dökumana girdiğini öğrendiyse vatsaptan görüşmeye başlar vatsabini takip et bence
boniboncuk Pembecanta cok üzüldüm wp webi deneyin olmadi bir günlük onun telini kendi telefonunuza yönlendirin bir günde cıkar zaten konuşup konuşmadigi
rumi21 Öncelikle Allah’ım sabırlar versin. Zor durum. Yardimentsin. Rabbim . Numaralara nasıl baktınız tam olarak ve t-9 nasıl bakılıyor telefondan bilgi verebilirmisin