Gokkusagim HaHasmeftune ben de çok utandım hele bir keresinde üst üste o kadar ses çıktı ki yeminler ediyorum osurmadim diye 🤣
Fiskiyiyesice Gokkusagim bende de oluyordu pozisyon fark etmezdi bende, ama her zman degil şu siralar yok, aman olmasin da zaten aman aman seyimiz hava yutuyor onuda disari boyle atiyor seyden osurur gibi😅 tovbeeee jajajajsss
Askkadini Gokkusagim benimde basima geldi kac kere bende utandım basta ama bozuntuya vermedim güldüm 😅 hava girdigini anladim zaten dedim hava cikiyo ben napim elimdemi
bogurtlenliturta Gokkusagim bendede oluyor hatta pıt pıt pıt pıt böyle pespese 😂 bazen pozisyon değiştirirken oluyor 🙈 normal yani
1esra Gokkusagim bazen bende de oluyor ay ilk bi oldu nasıl utanmıştım çok merak ediyordum bunun cevabını
Askokuskom Gokkusagim çok normal penis içine girip çıkarken hava birikiyo o yızden o ses çıkabilir. Birde bosaldıysan da olur. Bendede var vajinal bollaşma değil hatta o kadar darım ki anlatamam 😂
Polyannacilik Gokkusagim özellikle doğumdan sonra çok sık görülen bir olay malesefki bendede mevcut , vajina genişliğinden oluyor özellikle o tür pozisynlarda içeriye hava girdiği için bu tür durumlarla karsilasabiliyoruz
queen_cicek Gokkusagim evet bollaşma olsa erkek hisseder o ses pozisyonla alakalı bir durum vajinaya hava dolduğu için oluyor çıkarınca ses çıkıyor
sutluperibor Gokkusagim ya doğum sonrası bende cok olmaya basladı normal otururken öne eğilince böyle pörrrtr diye cıkıyo bazen duyuyo bazen duymuyo ama iliski esnasında bizi mi gülme tutttiiiiiiyyyy