Meraktan kahkaha bollaşma degil ya ıslakken çok girdi çıktı olunca bende de bi kaç defa oldu hava giriyo sürekli gir çık olunca
mrsturk kahkaha ne bollaşması ayol 1,5 yıldır evliyim diyor 1,5 yılda mı hemen bollaşcak 🙈bilemedimmmm
rumi21 kahkaha aaa olemiymis normal doğum sonrası yapıyorlarmi acaba doğumdan hemen sonra benimde arada öle ses çıkıyor iki normal doğum yaptım
kahkaha leopar06 yağla ilgili bı durum değil maalesef.. vajinal bollaşma diyorlar araştırabilirsiniz ameliyat çözümü 🤦
kahkaha Gokkusagim eşiniz neden rahatsız olsun ki sadece gaz gibi ses çıkıyor o kadar arastirabilirsinzi
bogurtlenliturta Bollaşma değil, gir çık yaparken hava giriyor vajinaya sonrada o hava geri çıkıyor, eşinize böyle anlatırsanız utanmanıza gerek kalmaz 🙈 yani pırt değil rahat olun 😂
blackhoney Gokkusagim @leopar06 bogurtlenliturta haklııııı. İki dk da ameliyatlık ettiniz kız kadını 😂😂
Gokkusagim bogurtlenliturta ama pırt gibi ses çıkıyor 😆 dün akşam işimiz bitti TM banyoya yürürken oldu sanki koyveriyorum Allah’tan duymadı 🤣
tub Gokkusagim ay evet bende de olur hatta dün baya oldu eşim andırına söyle osurmasın demişti alıstık artık biz durduramıyorum
Gokkusagim HaHasmeftune ben de çok utandım hele bir keresinde üst üste o kadar ses çıktı ki yeminler ediyorum osurmadim diye 🤣
gmzbln O her kadının başına mutlaka gelmiştir çünkü iceriye hava doluyor normal olarak biz artık tepki vermiyoruz ilk oldugunde gülmüştük durduramamistim hatta eşime ordan geliyo diyede yemin etmiştim ve herseferinde olunca alıştık 🤣
bogurtlenliturta Gokkusagim bendede oluyor hatta pıt pıt pıt pıt böyle pespese 😂 bazen pozisyon değiştirirken oluyor 🙈 normal yani
queen_cicek Gokkusagim evet bollaşma olsa erkek hisseder o ses pozisyonla alakalı bir durum vajinaya hava dolduğu için oluyor çıkarınca ses çıkıyor