Meraktan edo3 bende 20 kilo aldım erken dogum yaptım 5,6 kilo anca vermişim 5 ay olucak neredeyse sütüm azdı zorla getirdik çoğalsın diye tıkadılar yemegi ağzıma ne çare stresten kesildi sütüm
Polyannacilik edo3 aaa motonluk sıkıntı o teklif etmiyorsa sen teklif et farklı şekilde farklı yerde yapalım diye heyecan kat ön sevisme mutlaka olmalı onsuz hayat düşünemiyorum 😂😂😂
sutluperibor edo3 valla ben de kocama yanasa yanasa kilo verdim önceden ben azgın boğa gibiydim işler şimdi ona döndü bosver sürekli sevismek de bayar insanı bi süre sonra
sadbarbie edo3 bende monoton olmayı sevmiyorum sende eşinden bekleme istediğini söyle arabada yapın mesela onu tavsiye ederim 🫶
delimiyimneyimm Meraktan bahahahahha Benimkide eviriyor çeviriyor. Kiloluyken hiç hoşuma gitmezdi ama kilo verdim baya bi zevkli oluyor 🫣🫣
Meraktan delimiyimneyimm kaç kilo verdin 😁benim şimdide hoşuma gidiyor ama tabi yüklerden kurtulunca daha rahat ve fazla pozisyon deneriz 🤭
delimiyimneyimm edo3 söyle canısı sürekli aynı pozisyonu istemiyorum de değişik pozisyonlar deneyelim de cinsellikte açık olun birbirinize utanmayın
Meraktan delimiyimneyimm kız ben hamilelikte 20 kilo aldım sogumdan sonra 5 kilo anca gitmiş kızım erken dogdu küçüktü anca ben kilo almışım😅🤣