Ben doğum yapalı 7 buçuk ay oldu yalnızca renk koyuluğuyla kalsa şükredeceğim, dikiş bölgesinin yarısı kabarık halde ve arada fena kaşınıyor çok rahatsız oluyorum. Pantolon şort giyemiyorum hala hatta çamaşırımı bile katlıyorum değmesin diye. Yara izi geçirsin diye krem kullanmadım ondan mı oldu yoksa normal mi bu bilemedim ya
Dikiş izi
Sezaryenliler helpppp
:(((
Kıxlarrrrr
Askokuskom bende krem kullanmadım benimde kaşınıyor gobegimde üzerinde durduğu için kokuyor sutekli temizliyorum ama
etoile kac ay oldu senın
Askokuskom 2 sezeryan doğum yaptım 2 sinde de düzenli krem kullanmadım ama böyle bir şeylede karşılaşmadım gerçi benimkiler dikiş değil yapıştırma yöntemiyle yapıldı hiç dikişim yoktu
Susunbebekuyuyo benim estetik dikiş oldu ondanmı acaba
Askokuskom bende sezeryan doğum yaptım düzenli kremde kullanmadım ama benim hiç şikayetim olmadı ağrım acım bile olmamıştı
belladonna direkt beyaza mı döndü sizinki
Askokuskom 9 ay olmasına bir kaç gün var canım
etoile şiş ve kırmızı mı peki
Askokuskom yok canım hiç dikiş izi yok sadece kaşınıyor
etoile o zaman benımkınde sıkıntı var ya
Askokuskom canm bi doktora git istersen enfeksiyon filan olabilir ilk aylar benimde aşırı kaşınıyordu doktor iyileştiğini gösterir iyileşen yara kaşınır demişti ben hiç krem kullanmadım 2.5 yıl oldu şuan üşütsem hemen dikişlerim sızlar ağrır sıcak tut ayaklarını üşütmemeye çalış
Askokuskom 1 ay kadar dikiş yeri mordu hafif kabarıklık vardı ama sonrasında kabarıklıkta morlukta geçti.
TombulHatun 8 ay olcak nereedeyse ne enfeksiyonu. Enfeksıyon gibi değil anlamadınız
Askokuskom benimki yapıştırmaydı şuan incecik beyaz bir çizgi gibi görünüyor 8 aydır bu kabarıklık geçmediyse git bir bakılsın canm en iyisi
Askokuskom oğlum 18 yaşında suan.sezeryan olmuştum hiç sorun dikiş izi kaşıntı ağrı vb şeyler yaşamadım 11 yıl sonra ikizlerim oldu şuna 7 yaşındalar 3 yıl bahsettiğiniz sorunları yaşadım ama artık geçti viks kullandım hep her gece sürdüm gündüz sürdüm aklıma geldikçe zaman buldukça kullandım kaç yıl geçti çok şükür eski sıkıntıları yaşamıyorum ha bu arada göbek eritme konusunda da yardımcı oluyormuş onu da fark ettik
Askokuskom benimde iki sezeryanim varda yani yapistirma öyle dikiş değil 2 sene olucak neredeyse yani hiç bir şekilde kremde kullanmadım ilk başlarda kaşınırdı şimdi bı sıkıntı yok yani bende doktora gittim iç taraf iyileştiği için dedi ama şişlik kırmızılık kaşıntı da varsa eğer enfeksiyondur muhtemelen .