Canemin_1 cano yakın zamanda 4 kutu antibiyotik bitirdim baska sebepten dolayı o yızden vücudumda enfeksiyonun e si yok😂 zaten kaşıntı dedıgım de terleyince oluyor

Askokuskom bende doğum yapalı 4 ay oldu benimki de aynı bahsettiğiniz gibi. Kabarık duruyo terleyince yanıyor arada da kaşınıyor. Doktora gittiğimde normal bişey yok demişti. Benimki de yapıştırma dikiş yok

Askokuskom 4 ay oldu doğum yapalı, enfeksiyon gibi değil böyle şişlik var yani dümdüz pürüzsüz değil. Rengi de böyle kırmızı mor karışımı bişey.

Mutluanne_ bnmde oyle 7 ay oldu. 2 yıl once dogum yapan arkadasıma sordum onun o goruntusu 1 yıldan sonra geçmeye baslamıs

Askokuskom bizimkide geçer o zaman inşallah. Açıkçası ben önemli bişey olacağını düşünüp sormadım kimseye. 2 kere doktor kontrolüne gitmiştim doktor bi sıkıntı yok demişti.

Askokuskom kız kotu bırak yüksek bel iç çamaşırı giymek istemiyorum artık 😅😅 diğerleri tam dikişin üzerine geliyor

Elisam2022 ben de tedavi için kullanırken göbeğimin gittiğini görünce şaşkındım ve araştırdım hatta biberiye yağını sürüp eritenler de varmış streç filme sarıyorlar bilimsel olarak ta bir kaç makale okumuştum.aşırı terletiyor zaten sürdüğün yeri ve hafif yanma olurdu bana kendimi iyi hissettirirdi. Odak noktam bu değildi ama bir taşla iki kuş vurmuştum

suraterra Strec ile sarmak mi gerekiyor yani? Göbek deligi etrafına full mu sürdün kız anlat çabuk 😂

Elisam2022 ☺️ben ilk etapda dikiş ve göbek deliğimin üstüne kadar sarıp eşarp ile sarıyordum sonra baktım il bir hafta hem iyileşme ciddi anlam da hem de göbeğim eriyor sonra araştırdım acaba bunu etki etti diye sporcuların bile yaptığını ve üzerlerine göğüs altına kadar termal tayt yada korse takıyorlarmış aynı zaman da strec ama sitreç sıkı olmalı gün için de kayıyor ve karın kısmı inanılmaz terliyor.streçli olarak gece yatarken yaptım ikizlerden dolayı toparlayıcı korsem vardı gündüzleri onu kullandım balım dikiş yerinden göğüs altına kadar yap ben öyle yaptım koluna bacağına basenine yapanlar var. Tabi hareket ettikçe çayır çayır yakıyor.geç dönüyorum üzgünüm aramızda 8 saat zaman fark var.

suraterra Yok canım ne kusuru. Denemek lazım gerçekten diyet yaparken bunu da ekleyip. Özellikle göbek ve basen bölgesine uygulamak lazim

Canemin_1 kuzu ne biliyim ya ilk kez doğurunca 😂 1 yıl dolmasını beklicem yine geçmezse o zmn doktora giderim heralde ya

Askokuskom 2 sene olacak hala kaşıntı hissizlik ve dikiş çizgi halinde belirgin ben ne edem 😅