Kızlar ilk evlendiğimizde çok ıslanınca eşim yanlışlıkla aniden girmişti çok acımıştı ağlamıştım kanepeye vura vura hatta. 3 yıl oldu bş defa da olsa denemek istiyorum eşim de çok istiyo size yapsam mı akşama hazır ol dedi manyak ne yapayım Red mş etsem analı çok da merak ediyorum zevk veriyor mu yoksa sadece erkek mi zevk alıyor.
ANAL SEX
??
Kargobant2 erkek zevk alıyor sadece kuzum, yani kabızken acımıyo mu ? Günah demicem zaten biliyorsundur mal senin günah senin bişey diyemem ama illaki istiyorsan eşine kayganlaştırıcı almasını söyle öyle dene
Ask_hosmus hiç denedin mi canım evet günah ama çok merak ediyorum
??? Huuu
Bilgi verin kızlar
Ay bu aralar peride ANALA merak salmış Allahım yarabbim
Kardeşim istiyorsunuz beli gidin koyun kendinize rahatlayın buraya yazarak zaman kaybetmeyinnn
Önden neyinize yetmiyor 🥴🥴
Kargobant2 dene ve gör 🥰 Bi kere yapmışın Allahına kavuşmuşsun hala istoyorsun😉 bizim tecrübemizi bosver sen tecrübe edin tekrar dön bize 😄
Kargobant2 sıçacam analınıza valla yeter ya. Yap istiyorsan bize ne soruyon
Cicekliperde dikkatini çekmese girmezsin posta… Sıççakmiş hoşt hadeeeeeğğğ
HurremSultan niye kötü müydü
Millet yapma dese dinleyecek misin?
Kargobant2 zevk verse ne vermese ne hak yolu varken neden bok yolu . Dinen de günah zaten nasıl mideniz kabul edecek o şekilde.
Kargobant2 istediğim posta girerim istediğime girmem. İstediğime de söverim. Yazıyorsan eleştiriyi de kaldıracaksın. Ne o ilkokul çocuğu gibi hoşt
Kargobant2 zaten ben sıçmazsam sen sıçacaksın . Analınızdan gına geldi çizgimden çıkardınız beni. Yapacaksan yap tutan mı var neyini soruyorsun ?
Kargobant2 yapmayın öncelikle çok günah eğer günah umrunuzda değilse diğer kısım sağlık açısından riskli. Birkaç ay sonra buraya kızlar altıma sıçıyorum diye post açmak zorunda kalırsınız. Hem g.tverenlik hoş bişey değil 😂😂
Kargobant2 hergun yaomassam olmaz. Çok zevkli