Kızlar ilk evlendiğimizde çok ıslanınca eşim yanlışlıkla aniden girmişti çok acımıştı ağlamıştım kanepeye vura vura hatta. 3 yıl oldu bş defa da olsa denemek istiyorum eşim de çok istiyo size yapsam mı akşama hazır ol dedi manyak ne yapayım Red mş etsem analı çok da merak ediyorum zevk veriyor mu yoksa sadece erkek mi zevk alıyor.

Kargobant2 erkek zevk alıyor sadece kuzum, yani kabızken acımıyo mu ? Günah demicem zaten biliyorsundur mal senin günah senin bişey diyemem ama illaki istiyorsan eşine kayganlaştırıcı almasını söyle öyle dene

Ay bu aralar peride ANALA merak salmış Allahım yarabbim
      Kardeşim istiyorsunuz beli gidin koyun kendinize rahatlayın buraya yazarak zaman kaybetmeyinnn

eylulmom boş er bacişkom o aklına koymuş bir kere.
      30a gelince kocası ona baz alırrr😂

Nurtrhnx1 ne diyim allah akıl fikir versin. Zevk adı altında kapatıyorlar üstünü diyecek çok şey varda neyse kendimi yoramam :))

Kargobant2 yapmayın öncelikle çok günah eğer günah umrunuzda değilse diğer kısım sağlık açısından riskli. Birkaç ay sonra buraya kızlar altıma sıçıyorum diye post açmak zorunda kalırsınız. Hem g.tverenlik hoş bişey değil 😂😂