Ask_hosmus Kargobant2 erkek zevk alıyor sadece kuzum, yani kabızken acımıyo mu ? Günah demicem zaten biliyorsundur mal senin günah senin bişey diyemem ama illaki istiyorsan eşine kayganlaştırıcı almasını söyle öyle dene
Nurtrhnx1 Ay bu aralar peride ANALA merak salmış Allahım yarabbim Kardeşim istiyorsunuz beli gidin koyun kendinize rahatlayın buraya yazarak zaman kaybetmeyinnn
HurremSultan Kargobant2 dene ve gör 🥰 Bi kere yapmışın Allahına kavuşmuşsun hala istoyorsun😉 bizim tecrübemizi bosver sen tecrübe edin tekrar dön bize 😄
Cicekliperde Kargobant2 istediğim posta girerim istediğime girmem. İstediğime de söverim. Yazıyorsan eleştiriyi de kaldıracaksın. Ne o ilkokul çocuğu gibi hoşt
Cicekliperde Kargobant2 zaten ben sıçmazsam sen sıçacaksın . Analınızdan gına geldi çizgimden çıkardınız beni. Yapacaksan yap tutan mı var neyini soruyorsun ?
eylulmom Kargobant2 zevk verse ne vermese ne hak yolu varken neden bok yolu . Dinen de günah zaten nasıl mideniz kabul edecek o şekilde.
eylulmom Nurtrhnx1 ne diyim allah akıl fikir versin. Zevk adı altında kapatıyorlar üstünü diyecek çok şey varda neyse kendimi yoramam :))
SelamCanimBenAmcanim Kargobant2 yapmayın öncelikle çok günah eğer günah umrunuzda değilse diğer kısım sağlık açısından riskli. Birkaç ay sonra buraya kızlar altıma sıçıyorum diye post açmak zorunda kalırsınız. Hem g.tverenlik hoş bişey değil 😂😂