Colahusu Cidden normalde libidom okadar yüksek değil ama regl günlerimde hem yükseliyor hemde her zamankinden daha istekli oluyorum sadece ben mi böyleyim?
Ask_hosmus Colahusu hormonlar tavan yapıyor o ara o yüzden normal bı durum bende de olurdu tabi 2 sene önceye kadar her sene hamile kaldığım için adet göremedim bı türlü
Yetoooooooyaaaaa Colahusu bende öyleyim. Yasakken bazı şeyler daha cazip geliyor galiba🤣 beraber olmadık ama adet olduğum günlerde içimden bir canavar çıkıyor 🫣
Ask_hosmus belladonna beni gören sen hala doğurmadın mı diyo bende dedim hee çocuğu 1 senedir içimde tutuyorum 😂 tekrar hamile olduğuma kimseyi inandıramıyorum , inanan kişilerde şaşırmıyorlar 😂
Colahusu belladonna bencede malesef diğer günler böyle olsa belki de kocalarımız bizi daha istekli görürdü ama cidden bittiği an bi isteksizlikte geliyo hiç değilse şuanki gibi olmuyo
belladonna Colahusu aynen ya bittiği gün de de bir isteksizlik oluyo bu sefer eşlerde bir istek oluyo denge şaşıyor 😁
trkmn0317 Ayy bende de oluyor aynı şey ya özellikle reglime 1-2 gün kala deliriyorum kocamın üstüne atlıyorum resmen 😂😂😂😂aklıma girdi bak şimdi yine kocamda yanımda değil gelse de alevlensek🤣
belladonna Ask_hosmus vallahi helal olsun. Bende bir tane var ama ikinciye hiç cesaretim yok. Nasıl kaldırıyor o bünye bu durumu 😁