• +18
  • Erkekler neden hep bel altı düşünür??

Adet döneminde olurum eşimi öperim tahrik ediyorsun bişey yapamicağımı biliyorsun diyor. Yani insan eşini öpemez mi? İlla ilişki olarak mı düşünmek gerekiyor? Güzel giyindim diyelim konuyu yine bel altı düşünüyor. Ben ruhumu okşasın isterim diğer türlü mesele zaten oluyor. Ama onun gözünde öpsem bile tahrik edici oluyor. Bu durum benim canımı çok sıkıyor. Aklı sürekli ilişki de olan birisi de değil. Sizin eşleriniz de böyle mi yoksa bana mı bu kadar tuhaf koca denk geldi 🥴 kullanıcı adım gibi yetoooooooyaaaaa diyorum artık 😂

Nurtrhnx1 dünden beri kaç kere kavga ettik hatırlamıyorum. Güzel olmuş de ondan sonra yine bu konudan bahsedersin dedim içinden canavar çıktı. Şuanda konuşmuyoruz 😒

veraeyl ayyy koptum buna 😂😂 bizde böyle olmaz ama masum bir olay farklı yerlerde bitebiliyor 🫣

Yetoooooooyaaaaa
      Benim eşim böyle değil. İyi ki de aklı fikri cinsellikte değil valla arzuladığı zamanlar ben istemezsem asla ısrar etmez cinsellikte bile birbirimize saygı duyarız. Öyle hemen cıvıtmyz ne yalan söyleyeyim

rlxkzlrr kız aklı fikri cinsellikte olan birisi değil. Adetim biteli 4 gün oldu adam da tık yok. Biraz öküz gibi ilk onu düşünür ama ben iki güzel söz söyleyip ruhumu okşasın isterim gerisi zaten geliyor 😒

Yetoooooooyaaaaa aynı benimkiside. Ben ev giyimine ozenirim çok güzel olmussun demeden ovv diyor yatakta buluyorum kendimi nsbd ben yatağa at diye giyinmiyorum ama o öyle yaptığımi sanıyor ben o halimle evde önünde fıtı fıtı gezmek istiyorum ama yohh

Yetoooooooyaaaaa Evet kadınlarda cinseliğin sever ama ilgi onlar için başta gelir.🤧
            Ay keşke erkek olsam karıma nasıl ilgi verirdim ölümlü dünya be ben ona ilgi veriyim oda bana bu hayata cenneti yaşatsın 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Yatakta aşırı aktif bir çiftiz. Bilen bilir burda da hatta agsjs ama günlük hayatta eşim asla öyle değil. Ben ondan daha fenayım hatta erkek olan ben gibiyim bizde 😂 mesela telefonda falan arada laf atarim seks ile ilgili falan, kapat konuyu der sevmez oyle şeyleri telefonda konuşmayı. Normal öperim mesela bir şey demez yani, o da öper. Geceleri arkamdan sarılır, öper koklar. Devamında ilişki olmaz her zaman. Bence kişiden kişiye değişir bu durum.