Yetoooooooyaaaaa ahaha bizde de ben öyleyim 😅😁😁 bazen beni öpüp sırnasiyor valla veremem diyorum ne yani sevemez miyim seni illa fik fik mi yapcaz diuor😅 işin ucunda fik fik yoksa elleme beni diyorum 😂🤣🤣
Erkekler neden hep bel altı düşünür??
Yetoooooooyaaaaa yok benimki de böyle. Öptüğüme pişman olduğum günler oluyor.
Yetoooooooyaaaaa ayğğğ benim koca da böyle ya normal sevgi şefkat için öperim hemen tahrik oluyorum sırtımı kaşı diyorum bazen bi bakıyorum üstümde olay ne ara masum sırt kaşımasından oraya geliyo anlamıyorum 😂
Yetoooooooyaaaaa Malesef hep bel altı düşünüyorlar…
Onların doğasında bu var.
Onlara sorsak varoluş nedeni bu tövbe haşa
Avakadobuu ulan adamı öptüğüme pişman oluyorum 😂 bak adetim biteli 4 gün oldu tahrik oluyorum diyen adam da tık yok şimdi 🥴
Nurtrhnx1 dünden beri kaç kere kavga ettik hatırlamıyorum. Güzel olmuş de ondan sonra yine bu konudan bahsedersin dedim içinden canavar çıktı. Şuanda konuşmuyoruz 😒
veraeyl ayyy koptum buna 😂😂 bizde böyle olmaz ama masum bir olay farklı yerlerde bitebiliyor 🫣
Cicekliperde bende pişman oldum. Tahrik ediyorsun diyen adam da tık yok 4 gün oldu yıkandım 🙄
Yetoooooooyaaaaa
Benim eşim böyle değil. İyi ki de aklı fikri cinsellikte değil valla arzuladığı zamanlar ben istemezsem asla ısrar etmez cinsellikte bile birbirimize saygı duyarız. Öyle hemen cıvıtmyz ne yalan söyleyeyim
HurremSultan valla kocanda ben gibi fik fikten önce ruhunu okşuyor sen bel altı istiyorsun 😂😂
rlxkzlrr kız aklı fikri cinsellikte olan birisi değil. Adetim biteli 4 gün oldu adam da tık yok. Biraz öküz gibi ilk onu düşünür ama ben iki güzel söz söyleyip ruhumu okşasın isterim gerisi zaten geliyor 😒
Yetoooooooyaaaaa benim eşim de %80 böyle 😁 bazen insanlık damadı tutuyor kdjdjdjddm
belladonna yıkandım ama adamda tık yok şimdi 🥴 bide böyle tuhaf bir kocam var 🙄
Yetoooooooyaaaaa aynı benimkiside. Ben ev giyimine ozenirim çok güzel olmussun demeden ovv diyor yatakta buluyorum kendimi nsbd ben yatağa at diye giyinmiyorum ama o öyle yaptığımi sanıyor ben o halimle evde önünde fıtı fıtı gezmek istiyorum ama yohh
Yetoooooooyaaaaa Evet kadınlarda cinseliğin sever ama ilgi onlar için başta gelir.🤧
Ay keşke erkek olsam karıma nasıl ilgi verirdim ölümlü dünya be ben ona ilgi veriyim oda bana bu hayata cenneti yaşatsın 🤷🏻♂️🤦🏻♂️
Yetoooooooyaaaaa sen git sokul o yine tahrik olur
Yatakta aşırı aktif bir çiftiz. Bilen bilir burda da hatta agsjs ama günlük hayatta eşim asla öyle değil. Ben ondan daha fenayım hatta erkek olan ben gibiyim bizde 😂 mesela telefonda falan arada laf atarim seks ile ilgili falan, kapat konuyu der sevmez oyle şeyleri telefonda konuşmayı. Normal öperim mesela bir şey demez yani, o da öper. Geceleri arkamdan sarılır, öper koklar. Devamında ilişki olmaz her zaman. Bence kişiden kişiye değişir bu durum.
Yetoooooooyaaaaa benim eşimde yine mi hasta oldun diyo sanki 29 gün hasta geziyorum 😁
Yetoooooooyaaaaa 😂😂😂 eşin ne burcu??
Yetoooooooyaaaaa bi gün bir görsel görmüştüm akrep burcunun kalbi aşağdaymış 😂😂😂