HurremSultan belladonna ahaha giremedim kiz dayanamadım hemen kalktım tertemiz yaptım evi gxjdx birtek mutfak kaldı oda birazdan😂😂 ne modu ben 9 aylıkken bile kendim yaptım herseyi🤧🤧
belladonna HurremSultan ahahahah bende öyleydim bir gün öncesi evin camlarını silip ki hepsi boydan ertesi gün akşam doğuma gittim. Bütün enerjimi de hamileyken kullandım şimdiye hiç bir şey kalmadı 😁
HurremSultan Susunbebekuyuyo kiz ne bilim Bende o yüzden dedim adama koyver gitsin daha yeni bitti ne yumurtlamasi diye😆 inşallah yumrutlamamisimdir😂😂😂
HurremSultan Yasak_elma kanki valla testte negatif çıkarsa giderim büyük ihtimal belim 9 yerinden çatlıyor bxshhxdn dün gece gidecektik aslında ama üşendim çocuklarla ya
Elisam2022 Gokkusagim Başka bir şey yemiş bence qhsjsbns şaka maka kız adet bittiği gün düşük ihtimal hamilelik. Zaten bir de spiral var yani çok çok düşük ihtimal. Hem hamile olsan bile çok çok yeni, hemen belirti vereceğini sanmiyorum. Bizi bilgilendir test yapınca 😂
HurremSultan Elisam2022 inşallah değilimdir Bende senin gibi düşünüyorum zaten olmaz diye gaz verdim askooo😆😆
HurremSultan Gokkusagim kiz sussa bakamam valla ezan okunuyor Allahim inşallah değilimdir. Çok yıprandım yaaa🥲🥲 bizim harem mi var cariye çağıralım baksınlar bebelereee
Benbilirim Ya of bende spiral yeni taktırdım sırf içe boşalma yapalım diye şimdi benimde yapmamam mı lazım boşa mı taktırdım bu spirali ya napcam ben
Gokkusagim HurremSultan valla ben birine zor bakiyorum sen şu an gözümde on kaplan gucundesin zaten 😆
HurremSultan Bsrkaya valla ha komşular bıktı bebek sesinden🤣🤣 mahallede herkesin bebeği büyümüş bizim evde ciyak ciyak bebek sesiii😂😂 birde gece çok.sessiz burası tam bu sene rahatım diyorum hop yenisi geliyor😅😅
Bsrkaya HurremSultan Sen hemen test al yap bence şaka bir yana 3.yu kaldırabilecek psikolojin yoktur diye düşünüyorum iki bebe var zaten 😂
Hcnxjdj HurremSultan zannetmiyorum. 2 senedir bende var sprial 1 kere içe boşalma oldu kalmadım kaymadiysa sorun yok
Sahra5 HurremSultan aa kız hiç farketmemişim ki hem hamililrik brlirtisi için bile erken yumurtlama dönemin için de
TombulHatun HurremSultan hürremmm korkma bence değilsin ya hem eşin yeni geldi adet bitimi spiralli ihtimal çok düşük bence inşallah değilsindir
HurremSultan TombulHatun ay aşkım Allaha şükür değilim kizz 😍😍 sevindim ama çok halsizim 🤧 birde leke geldi bugün inşallah spral yapıyordur ya dua edin Hamile olmiyim daha 10 gün var adet olmama 🥲🥲
rengarenk29 Diğer posttan bu posta geldim. Bunu yeni gördüm. Zaten iki bebegin var üçüncü gelirse zorlanirsin evet. Ama spiralde içe bosalabilir. Spiralde kayma olmadığı sürece hamilelik olmaz. Ama tabi alacak nefesi varsa yapacak bişey yok…