Kızlar kullanan varmi aranızda kumteli memnun musunuz ? Set almak istiyorum da en ucuz yollusu kumtel bide çok yorum almış önerir misiniz

askokuskomm 3 yıldır kullanıyorum görsellik olarak çok şık değil 😅ama ben çok memnunum 👍🏻

Biz evi aldığımızda ankastre olarak kumtel vardi müteahhit onu koymuş allahin cezası. Ama eski model. Fan yok fırında mesela. Davlumbazi da kötü. Fırını kucuk normal fırınlara göre. Ha ise yarıyor mu dersen yarıyor yani pizza poğaça tavuk yemegi kek kurabiye falan iyi kötü yapıyorum yine de pişiriyor.

askokuskomm 3 senedir kullanıyorum beyaz rengini çok memnunum fırınıda çok güzel kek kabartıyor

askokuskomm ablama ev hediyesi almıştık üçlü setini ama hiç memnun kalmamıştı. Kumral ürünleri biraz şansa galiba

Annm kullandı ama hiç memnun değiliz asla önermem

askokuskomm teyzem kullanıyo gittiğimde memnunundu hatta BİM’den almıştı 3 yıldır taş gibi demişti

Ferre de ucuz bilinmedik bi marka ama cok çok iyidir. Firini da efsanedir davlumbazı da cok iyi çeker. Alabiliyorsaniz ferre alın.

askokuskomm ben kullanmıyorum ama bir kaç tanıdığım kullanıyor. Kaç senedir kullanıyorlar, bi sıkıntı olduğunu duymadım, genelde memnunlar.