hilal3454 Eşime söylememistim düğün bitti büyük görümcem söyledi😂 normalde 5 gün sürer benim ama korkudan bitti diyemiyordm Eşim 1 hafta boyunca iyileştin mi diyip durdu 😂😂

bitterdelisi24 mesele sadece sex değil ki kanama gelinlikle birlikte ağrı geçti geçecek diye düşünmek ama eşim için sex ti tabi olay 😁😁😁 hergün bitmedimi diyip durdu :))

sadece08 dinlenme olmuş ne güzel:)) düğün balayı zehir olmamış :))

hilal3454 benimde kuzenim olmuştu birde ağlamaya başlamıştı herkes gelin oluyo diye ağladı zannediyordu ama kız regl olduğu için ağlıyordu 😁

hilal3454 benimde başıma geldi malesef. Bende 1 hafta erken olmuştum. 😅 kına günümden bir gün önce olmuştum. Benim reglimin ilk 2 günü çok ağrılı olur, hem de çok kanama olur. 3.gün ağrı kesilir ,kanama da azalir biraz. Kına günümdede ikinci günümdeydim. Bacaklarim nasıl ağrıyordu, o topuklu ayakkabiyla bayılacak gibiydim. 😅 kac tane agri kesici içtiysem de fayda etmedi. Hemen ertesi günde düğün oldu zaten. O dış cekim, sonrasinda dügün salonu giriş felan nasıl yorucu bir gündü, bir de sürekli wc ye gidip ped değiştirmek zorunda kaliyordum. Kabus gibi birseydi. Zaten düğünümde de suratım hep asık çıkmış videolarda🤣 dügünden sonra 4 gün daha eşimle kardes kardeş yattık sarıldık sadece 😅 eşimde iyi sabretti valla 😅

hilal3454 balayında olmuştum bende elimde eczane bulup agrı kesici almıştı ve ben 15 gün önceden de geciktirici hap kullanmıştım ahahah

tubikooo ben en azından kuaförde oldum ped fln kullanabildim şükür edeyim bari :))

Sedaa kardeş gibi takılmak sorun değil elbet geçecek de o ağrı geçti geçecek korkusu huzursuzluk gelinlikle regl ağrısı çekmek berbat yaaa bide hayalim fıkır fıkır bir gelin olmaktı adım atmaya korkan gelin oldum:))