zeynepsu Bende iştah problemi var asla acikmam yemek gormeyene kadar 2 haftadır bi vitamin ilacı kullanıyorum baya istahim açıldı düşün bu saatler kahvaltı yapıyordum o da atıştırmalık ZADE VİTAL MULTİVİTAMİN YETİŞKİNLER İÇİN OLAN. 30 Kapsul gayet ise yarıyor
Yemekkkk
- Düzenlendi
HaHasmeftune benim kalan sebzeli bulgur pilavı var birde kelle paça yapıyorum şuan başka da bilmiyorum ayran da var canım çiğ köfte çekiyor ama maalesef burda güzel yapan yok 🤷♀️🤷♀️ ekstra bugün ağlayan kek yaptım umarım güzel olmuştur 🤣
HaHasmeftune ben lpfte yaptım yanında da patetes oüresi salata falan
HaHasmeftune sen makarna börek çörek yap benim yerime de ye 🤣🤣
Sahra5 Kız sen hep degisik yemek tarifleri paylaştığın icin lpfte ne diye düşünüyorum iki saattir shsjsj
Elisam2022 yok kız ben yanlış yazmışım ay 🤣🤣🤣 bir aydlr falan tırnaklarımın şeklini kare yaotım ve her şeyi yanlış yazıyorum
Elisam2022 köfteeeee🤣🤣🤣
Elisam2022 oysa ki çok düzgün yazmaya özen gpsterirdim bi de hepdüzgün yazdıöım için bakmam da nasıl yazdığıma ama işte tırnaktan dolayı yanlış yazıyorum
Sahra5 Hatta tam internetten bakacaktım ki anladim kofte oldugunu 😂😂
Elisam2022 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Elisam2022 hatta buraya post açıcaktım köftenin yanına ne yapsam gezel olur diye ayyy acilen tırnaklarımı eski haline getirmem laızm
Sahra5 Kiz sen hem süslü hem temizlik hastası. Seni çok merak ediyorum nasıl birisin valla 🤭😂
Elisam2022 😆😆😆 temizlik hastası değilim sadece temizlik yapınca mutlu oluyorujm rahatlıyorum öff hele yemrk yapıncaaaa ay dünyalar benim olyoo mutfak bana terapii takıcan bpyle kulaklığı en sevdiöin şarkılar dünyadan kopmuşsun ve yemek yapıyorun ayyy bu aşk deöil de ne bee
sadbarbie Off kelle paça😍😍
Sahra5 Ben de seviyordum ama çocuktan önce. Çocuktan sonra illallah geliyor içime valla 😂
Sahra5 O ne kiz
TombulHatun Tamamdır😂
Sahra5 bende temizlige bayılıyorumm o güzel temizlik kokusu ardından bi çay bi kahve o kadar güzel gidiyorki hele biede yemeklerin hazırsaaa tamamdır
Elisam2022 kızım uyunca yapıyorum herşeyi bazen kızım geç uyuduğunda beraber yaparız falan 😂 ben şarkı açarım o oynar daha yeni öğrendi 😂😂😂😂
HaHasmeftune komşum olsaydın beraber yerdik bende burdki komşumu çağırdım