Elisam2022 hatta buraya post açıcaktım köftenin yanına ne yapsam gezel olur diye ayyy acilen tırnaklarımı eski haline getirmem laızm

Sahra5 Kiz sen hem süslü hem temizlik hastası. Seni çok merak ediyorum nasıl birisin valla 🤭😂

Elisam2022 😆😆😆 temizlik hastası değilim sadece temizlik yapınca mutlu oluyorujm rahatlıyorum öff hele yemrk yapıncaaaa ay dünyalar benim olyoo mutfak bana terapii takıcan bpyle kulaklığı en sevdiöin şarkılar dünyadan kopmuşsun ve yemek yapıyorun ayyy bu aşk deöil de ne bee

Sahra5 Ben de seviyordum ama çocuktan önce. Çocuktan sonra illallah geliyor içime valla 😂

Sahra5 bende temizlige bayılıyorumm o güzel temizlik kokusu ardından bi çay bi kahve o kadar güzel gidiyorki hele biede yemeklerin hazırsaaa tamamdır

Elisam2022 kızım uyunca yapıyorum herşeyi bazen kızım geç uyuduğunda beraber yaparız falan 😂 ben şarkı açarım o oynar daha yeni öğrendi 😂😂😂😂

Sahra5 Benimki uyuyunca mutfağı topla yemegi yap toz al bir şeyler atistir derken bi bakıyorum uyanmis 😂

Elisam2022 eğer yetişemesen geceden topla evi derim sabah da temiz olur ev sen de bebişin uyuinca bakım falan yaparsın

Sahra5 Aynen aslında ama 1de falan uyuyor yoruluyorum bu Sefer de. Ama mantıklı 😂

Elisam2022 ben şu an kızımı uyutuuom mesela het gece böyle uyur ben de erkenden uyurum

Sahra5 Bi ara 10da uyuyordu, bu ara niyeyse uyku düzeni alt üst oldu ya. 12de falan uyuyor sabah 11de uyanıyor. 10da uyudugu zaman gece uyanıyor 2 saat uyumuyor oyuncak oynuyor falan valla cok yoruluyorum