Buzlulimonatam ben olsam söylerdim çok açık ve net karaktersiz şerefsiz bı babaları olacağına hiç olmasın daha iyi sırf ablamın çocuklarını düşündüğüm için söylerdim asıl. Şimdi sizin kardesinize bunu yapan Allah korusun çoluğuna çocuğuna da yapar benim düşüncem bu… ya kardesinize zorla tecavüz etseydi o zaman da mi soylemeyecektiniz.. aman yuvası dağılmasın diye.. mantıklı düşünün lütfen🙏🙏iş işten geçtikten sonra söyleseniz ne anlamı var ki en azından kardesinize dokunmadan anlatırsanız ablaniza bu durumu önlemini alırsınız.. bir daha yapmayacağı ne malum biryerde sıkıştırip zorla tecavüz etmeyeceğini garantisi var mı.. adam kardeşinizin gözüne sokmuş resmen prezervatifi bak ben hazırlıklı geldim der gibi.. bu durumda ben olsam söylerdim kesinlikle saklanacak bişey değil bu.. ablanla aramız bozuk demiş bide teklif ederken şerefsiz o.cocugu… ne kadar sinirlendim bilemzsin şu an.. sana bile sinirlendim git söyle ablanın yuvası için kardeşinin namusunu gozardi etme.. öyle bı adamdan yuvam olacağına hiç olmasın daha iyi… o adam ablani da aldatmıştir bak ben böyle düşünüyorum.. eşinin kardeşine böyle bı teklifle giden HAYVAN HERİF (kusura bak istersen insan yada adam diyemeyeceğim) başkasına da gitmiştir ve yapmıştır..