Kızlar biz 6 kız 1 erkek kardeşiz en büyük ablamızın eşi dindardır biraz benim bir küçüğüm yani üçüncü kız kardeşim evlendi ayrdıldı üç aylık evliydi anlaşamadılar neyse kardeşimle bugün konuştuk bana abla bu söyleyeceğim lütfen aramızda kalsın dedi yeminle ettirdi bu büyük ablamın kocası dediğim aşağılık köpek geçen sene kız kardeşim eşinden ayrıldığı için oraya gidiyor biraz kafa dinlemek için neyse gece geç saate uçak ve yolda giderken yolu uzatıp başka yerden gidiyor tenha bi yerden sonra kardeşim arabanın önünde prezervatif görüyor ama görmemezlikten geldim diyor sonra eniştem olacak köpek kardeşim hiç mi canın istemiyor diyor bi kere benimle birlikte ol diyor Allahım yazınca bile elim ayağım titriyor kardeşime baya ısrar ediyor ablanla aramız kötü falan diye kardeşim de indir beni diye bağırıyor beni arayacakken telefonu elinden alıyor sonra yalvarıyor ablanı düşün çocuklar ortada kalır falan kardeşim tehdit edip iniyor sonra alelacele geri annemlere geliyor bana bunu bugün söyledi bir sene sonra deliye döndüm aricam ablamı bilsin nasıl bir pislikle evli olduğunu nasıl bir köpeği başına taç ettiğini ama kardeşim yalvardı abla lütfen söyleme ablamın yuvası dağılır çocuklara yazıktır diye kızlar o kadar kararsızım kş o köpeği rezil etmek istiyorum öldğrmek istiyorum ama kardeşim yalvarıyor ne yapıcam bilmiyorum ablama söylemek istiyorum ona da söyleme bi sene geçti artık diyip ağlıyor erkeklerden gerçekten arrık nefret eder oldum böyle bişeyi kocam yapar eniştem yapmaz diyordum o derece