Sizin için çok üzüldüm, annenize de çok sinirlendim. Hem ablanızın o sapıkla devam etmesine göz yummuş hem de kardeşlerin arasına girerek kötü olmalarına sebep olmuş. Siz elinizden geleni yapmışsınız, gerisi Allah’a havale. Bana kalırsa bir kere sapıklık yapan, yine yapar. Allah önüne çıkarır ablanın, o zaman size yaptığı haksızlığı anlar. Allah yardımcınız olsun.
Pislik herif eniştem 🤬🤬
melebek ne yapalım bende başlarda psikolojim bozuldu çok kafaya taktım ne yediğimden anladım ne içtiğimden sonra dedim ben elimden geleni yaptım ona gerçekleri saklamayıp söyledim o ise beni suçlamayı tercih etti kendi bileceği iş annem de şöyle eski kafadan hani aman abin baban duyarsa öldürğrler onların başı yanar duyulursa rezil oluruz kafasında 🙁
Bence de siz en iyisini yapmışsınız, içiniz rahat olsun. Söylemeseydiniz de içinizi kemirecekti hep. Şimdi ablanız ne kadar reddetse de içinde şüphe olduğundan eminim. Kız kardeşiniz çok şaşırttı ama beni, annenizin bu kadar sözünde olması, sizi harcaması… ne bileyim, bazen kelimeler yetersiz kalıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi ❤️
Buzlulimonatam bence bundan sonra hiç uğraşmayın. Bırakın uzak olan uzak kalsın. İyilikten mazar doğar derler. Sen doğru olanı yaommissin hic pişman olma. Onlar elbet hatasını anliyacaktır
Buzlulimonatam Sen doğru olanı yapmışsın canım, senin yerine kendimi koyarak yazıyorum bende söylerdim doğru olan bu çünkü kardeşinin inkar etmesine şaşırmadım. Keşke ilk olay olunca doğruları ablasına anlatsaymis.
Enişten ablanın aklına girmiş, mutluyuz fln demiş ya ablan hicmi düşünmüyor acaba bunlar ya birliktelerse beni aldatıyorsa düşüncesi hicmi oluşmuyor, ne kadar söylenenlere inansa da bı düşünür insan bence
Birde sen eşinle bu olay yüzünden konuşmuyor musun yanlış mı anladım?
Buzlulimonatam ablanızın aklına şüphe girdi bir kere. O onu istese de silemez aklından. Bu saatten sonra karışmayın artık. Kardeşler olarak aranızın böyle bozulması kötü olmuş tabi ama yapacakta birşey yok.
Buzlulimonatam kardeşinin inkar etmesine aşırı şaşırdım sen onun için milleti karşına aldın yazıkşar olsun hepsine neyse sen üstüne düşeni yaptın herkesle mesafe koyman iyi olmuş
Buzlulimonatam Ben postunuzu açtığınızda da şaşırıp üzülmüştüm şimdi daha çok üzüldüm sizin adınıza.. Zaten hep böyle oluyor neden böyle oluyor bilmiyorum bu durum şaşmıyor. İnşallah en kısa zamanda bu günlerinizi atlatırsınız 😊
Buzlulimonatam ayrıca siz kardeşiniz için doğrusunu yapmışsınız vicdanınızda rahat gerisi de bir şekilde zamanla düzelir inşallah
- Düzenlendi
Buzlulimonatam cevapladığınız için teşekkür ederim.Siz en doğrusunu yapmışsınız ben olsam aynısını yapardım ama ablanız size inanmış ve vazgeçemediği şeyler var bence. Gerçekten bir gün mutlaka gün yüzüne çıkacaktır asıl korkulacak şey enişteniz kardeşinizin de kendisiyle ilişki yaşamasına ikna edebilecek ihtimali kardeşiniz bu tuzağa düşmez umarım
melebek teşekkür ederim 🙏🏻☺️
HurremSultan yok asla pişman değilim yaptığımdan sonradan keşke söyleseydim pişmanlığı yaşayacağıma bu yükü üstümden atarım daha iyi gerisi onlara kalmış
lidyaaa__ yok canım eşim bu olay yüzünden kardeşimle ablamla konuşmuyor hatta artık onlardan biriyle bile görüşmemi istemiyor benim de çocuklarım var bile bile görüştürmem diyor saygı duyuyorum artık ve zaten içim rahat bunu söylemeyip kendime yük yapsaydım daha kötü
Olurdum
Ashley ben aramız bozulsa bile doğru yaptığımı düşünüyorum 🙂
Afrodit valla anladığım tek bişey var canım canın da olsa kanın da olsa kimseye şahitlik yapmayacaksın ben resmen kıskanç kardeş oldum kötü oldum iftiracı oldum ama hiç takmıyorum artık
belladonna inşallah canım valla bende çok üzüldüm ağladım kafa yordum ama eşim sayesinde toparlandım biraz da olsa er yada geç herkes görecek neyin ne olduğunu
Buzlulimonatam aynen öyle. Sen iyi bir insanın yaoacagini yaomissin gerisi onların ayıbı. Evlatların da sana benzer inşallah 🌺
Kumruu valla bu durumdan korkmuyorum desem yalan olur aklıma da hep geliyor ama konuşmadığım için bişey de diyemiyorum 😕
HurremSultan inşallah Canım çok teşekkür ederim 😘💕
Buzlulimonatam kesinlikle öyle böylelikle herkesin yüzünü gördün sen doğru olanı yaptın kemalim yapmaz moduna gelenler ağlasın dediğin gibi canın da kanın da olsa insan geri çekiliyor