She_angel sağol canım amin inşallah 🙏🏻
Pislik herif eniştem 🤬🤬
Buzlulimonatam dün bende buna benzer bişey duydum nefret ediyorum allah hepsinin belasını versin adi şerefsizler
Eskobar emin ol canım yaşamak daha berbat bişey miş 😔
Buzlulimonatam sabah akşam ablamı nasıl boşatabilirim diye düşğnüyorum cesaret edemiyor havadan havadan tehdit savuruyormuş bide
Aynı şeyleri kendim yaşadım 16 yaşlarındaydım Annem ameliyat olmak icin teyzemlere gelmişti ameliyati oldu bi akşam teyzemin kocasiyla dışarı çıktık elimi tutuyor yürüyoruz gezdik felan geri döndük teyzemlerin kapı önünde tır vardı beni öpmeye kalkti yanagimi gosterdim op diye ordan degil dedi dudagimi istedi bende çektim kafami eve doğru koştum aksam vakti kimse yoktu sokakta o cesaretle yapti sasirdim hacıydı kendisi babam yaşında sonra ertesi gün annem kontrole gitti doktor kontrolüne bende kiz kardesim kucuk parka çıkardım eve geldim o gelmiş eve gunduz vakti isten cikmista dedim hayirdir dedi arabam bozuldu vs yanima oturdu ayagimi burktum kacarken gel otur bakayim dedi ayagimi elliyordu bende ciktim disari teyzemi aradim kocan gelmis eve dedim sasirdi felan neyse geldiler eve anneme yemek yiyorlardi anne gelsene dedim kalk hazirlan gidiyoruz dedim niye dedi sorma bisey gidiyoruz dedim sebebini sordu bende bu adam bana böyle boyle y yapti dedim annem şaşırdı felan bende hazirlanirken ceketine not koydum yazdim seni babam gibi sevmistim babamdan bile guvenmistim sen bana bunu yaptin hakkımı helal etmiyorum yazdim bide ne ölüme ne ölune yazdim annemle çıktık eve gittik annem teyzemi aramış böyle yapti senin kocan diye teyzem inanmadi cocuklari yok bunlarin teyzemin bakacak kimsesi yok astim hastasi inandı da mecbur mu kaldı ne notu soyledim notu çıkarmış ben iftira atsam öyle yazarmiydim dedim hem küçükken goguslerime dokunuyordu o serefsiz oyun ediyor sanıyordum dedim sonra gitmis teyzem Kur’an’ı Kerim’i getirip el bastirmis yok oyle bisey diye yemin etmis şimdi üstü kapandı hersey oldugu gibi devam ediyor hayat akıyor annem unuttu hatta sorsam sen yanlis anlamisin der şimdi seneler sonra ama o serefsizin yalandan yeminiyle kıldığı namazlar ve hacca gitmesi kurtarmayacak ben şahidim yaşadıklarım kafamda hep. evliyim çocuğum var en güvendiğim insan oydu kocama bile guvenemez oldum
Zor bir karar Allah yardımcınız olsun başka bir hatasını yakalamaya çalış şahitliklerini artır ablan inkar edebilir kocam yapmaz diye hadi benim teyzem diyelim mecburdu anne baba yok basinda ve bakıma muhtac diye ama senin ablanin arkasinda anne baba var once sende annene söyle oda direkt fevri karar vermemesi gerek baban olayi bilirse namus olunca konu enisteni vurmaya kalkabilir o anki tepkisini bilemezsin Allah bu pislikleri kahreylesin inşaAllah
- Düzenlendi
Buzlulimonatam boşuna dememişler ne gelirse ya hacıdan ya hocadan diye. sakalına tükürdüğümün şerefsizi..
Ya postu hortlatmış olacağım ama, ne yaptınız bu durumu?
melebek bunu özelden yazarım sana olur mu canım 🌸
Tabii, mecbur da değilsiniz lütfen ben sadece merak etmiştim
melebek yok canım sonuçta postu burda açtım ve merak etmek ye hakkınız tabi ki 🙏🏻
Buzlulimonatam Biz de son durumu merak ediyoruz ama 😌postu kaydetmiştim hatta
Buzlulimonatam belki bize de anlatmak istersin canım ne oldu son durum sahj
Kumruu HurremSultan @melebek
Kızlar yanıtlim burdan topluca ben anneme anlattım olayı annem inanmadı başta ama sonra öyle böyle inandırdım hatta kızdım kardeşim bi daha oraya gitmeyecek diye tamam dedi ama ablama söylememi istemedi ben bi kaç gün zor dayandım ama sonunda anlattım hepsini tabi ne kadar anlatıysam da bi kaç gün kötü oldu sonra işte kocam iyi kardeşimle arası iyi diye sen kıskanıyorsun dedi bana hatta daha neler neler demedi ki kardeşim de inkar etti olan bana oldu cidden o olaydan sonra ikisiyle de bağlarımı kopardım hatta eşimde aynı şekilde görüşmüyorum onlarla anladım ki kimseye iyilik yaramıyor ben üzerime düşeni yaptım susmadım demek ki sussaymışım yaranırmışım
Buzlulimonatam kardeşime de annem sus söyleme inkar et yanlış anladım falan de demiş o ondan öyle dedim dedi ağladı hatta bi kaç hafta konuşmadım telefonunu açmadım bile şimdi de hiç konuşmuyorum ikisiyle adım enişteyle baldızı kıskanan kardeşe çıktı yani onlar sohbet muhabbet ediyorlarmış diye ben kıskanç oldum
Benim için çok zor geçiyor ama atlatmaya çalışıyorum 🙁
Buzlulimonatam kardeşiniz o durumu ispat edemezse enişteniz kendini savunurken iftira atıyor diyecektir. Kardeşiniz ile ablanızın arası bozulur. Onun yerine delil elde etmeye bakın, elinizi güçlendirin. İllaki bir yerden patlak verecektir. Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum.
Buzlulimonatam ablanız eniştenize birşey söyledi mi? Bu inkar olayını da öğrenirse kardeşinize yaklaşabilir de ona o güveni de vermiş olacak böylelikle. Kardeşinizin inkar etmesi kötü olmuş. Siz ahlaki olarak doğru olanı yapmışsınız. Gerçekler elbet birgün ortaya çıkar. Siz Allah’a bırakın bu saatten sonra hepsini. Allah yardımcınız olsun.
Ashley teşekkür ederim zaten ablamın aklına bu kardeşin bizi kıskanıyor muhabbettini de o koymuş nasıl etmişse ikna etmiş buna işte bak biz iyiyiz mutluyuz ben kardeşinle şakalaşıyorum ona abilik yapıyorum aramız iyi kendi kocası öyle değil diye kıskanıyor demiş o da ona inanmayı tercih etti dediğim gibi ben üzerime düşeni yaptım en ufak bir pişmanlığım bile yok zaten gerçekler elbet bir gün yer yüzüne çıkar