Bugün cam kapı temizlik yaptım yemeğe sıra geldi 😒 dondurma kabında sarmam var yanına ne yapıyorsunuz kızlar yaa eşim çok yemek seçiyor çorba da pek yemez bir çeşit daha ne tercih edersiniz hadi fikir verin 🤗😄
Dondurma kabında sarma 😄
Gokkusagim keşke benim buzluğumda da dondurma kabında sarma olsa 😂 ben genelde çorba yapıyorum. Başka ne yapılır hiç bilmiyorum. Sarmanın yanına zaten başka yemek olmasına gerek yok bana göre, tek başına gayet doyurucu bir yemek. Ama erkekler illa bize bir zorluk çıkartacak 😂
Sedaa canım kaynanam verdi 😆 ya bir dondurma kabı tek yetmez ki benim de aklıma hep çorba geliyor ama yemekte soğan bile yemeyen bir kocam var gerisini sen düşün
Gokkusagim şimdi bir şey diyecem de olmayacak 😂 kız soğansız yemek mi olur. Sarmanın bile içinde soğan var, onu nasıl yiyor. Yemeklerin baş tacı soğan sarımsaktır😂 valla işin zor canım. Yemek seçen adamı hiç sevmem, Allahtan kocam yemek seçmiyor, sadece kabak yemeği yemez, başka ne yapsam yer. Sen de evde başka hangi sebze varsa onu pişir. 🤷🏻♀️Bende kısır yaptim bugün ,yanına yeşillikler ve ayran. Birazdan onu yicez bizde cocuklarla. 😀
Gokkusagim biz genelde normal yemeğin yanında ekstra olarak sunuyoruz hiç sadece sarma olarak yemek yemedik , böyle de düşünebilirsiniz hafif yemekler eşliğinde 🙂
Gokkusagim etli yaprak sarma mı? Öyleyse yanında pilav gider. Ben pilavla yaparim hep onu
Sedaa ay ben hep diyorum 😆 satmanın içinde taze soğan var onu çok sever ve yer saçma adam 😆 kısır çok severim ama yemek olarak yemez hatta olmasa hiç yemez ah çok zor çok ben de hiç sevmem yemek seçen adamı koçak hariç 🤣🤣
gshande ben de tek sarma yapman bana kalsa corbayla yeterli ama zaten sarma da az ama.simdi temizlikten çıktım yemek yapacak halim hiç yok 😒 sarma da hazır diye attım tencereye pissin
MedavikPastam yok zeytin yağlı. Etli yaprak sarmada pirinç yok mu yanına nasıl pilav yapıyorsun
Yemek olarak soruyorsan patates patlıcan kabak biber karışık kızartma yoğurtlayabilirsin Ben airfrya atıyorum Yarım saatte şipşak hazır. Havuç tarator cacik yapabilirsin ek olarak. Sadece patates de kizartabilirsin aslında ben oyle de severim sarmayı
Gokkusagim ben hava sıcaksa Soğuk ayran çorbası yaparım, soğuksa normal bir çorba yaparım yeter, ama bizde mesela misafire yapacaksak hep yemek yanına yaparı yani bence pilav makarna dışında ne yemek yapsan olur yanına etli yada kıymalı patates yemeğş mesela en basiti şuan
Gokkusagim anladım , meze tarzı şeyler yapabilirsiniz kapya biberli ya da tarator, hafif olur yanında ana yemek olarak sarmayı düşünürsek, Mercimek corba da doyurucu olabilir diye düşünüyorum 🙂
Elisam2022 ben airfryerda bir tek patlıcanı sevemedim yaa hiç üşenmeyip patlıcanı yağda kızartıyorum dün yedik karışık kızartma 😄
TombulHatun evet yaa bence de en iyisi çorba yoğurt ama bizde çorba gitmiyor
gshande ahahahh eşim asla mercimek çorbası yemez 😆 şehriye salatası yaptım yoğurtlu dereotlu
Gokkusagim Pirinç var içinde de yanına pilav neden yenmesinki
Gokkusagim o da güzel elinize sağlık 🙂
Gokkusagim Valla o yağ ile ugrasacagima atıyorum makineye küp küp doğrayıp. Zaten yoğurtlu yiyoruz biz o yuzden tadı gelmiyor öyle 😂
MedavikPastam iki tane pirinç yan yana diye. Tabi ki zevkler tartışılmaz bir de hiç etli yapmam hep zeytinyağı yaparız o yüzden değişik geldi
Elisam2022 işin içine yemek girince üşenmeyip yapıyorum valla 😆